Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Ons team

Benieuwd wie u aan de telefoon krijgt wanneer u met JAWS belt, met wie u een gesprek gaat voeren of welke accountmanager op de afspraak verschijnt? Of wilt u gewoon zien wie er op de vestiging in Terborg werken? U vindt het hieronder.

Jürgen van Aalst - Directeur JAWS B.V.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de RUG ben ik ruim 17 jaar als HR manager verantwoordelijk geweest voor het HR beleid van Kaak Nederland / Kaak Groep. Met ingang van 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en gestart met JAWS BV.

Persoonlijk vind ik werving en selectie een van de mooiste onderwerpen van het HR vakgebied. Medewerkers zijn naar mijn mening namelijk het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

jvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 201

Sanne Berendhaus - Consultant JAWS B.V.

In de periode 2012-2014 ben ik tijdens mijn studie Human Resource Management diverse malen actief geweest als stagiaire bij Kaak Nederland B.V. In vervolg op mijn studie heb ik een half jaar de HR afdeling bij Kaak Nederland B.V. ondersteund, in de rol van HR medewerker. In de periode bij Kaak heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met diverse HR instrumenten, waaronder werving en selectie.

In het team van JAWS zet ik mij in als Consultant en onderhoud het contact met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. Bovendien lever ik samen met mijn directe collega’s een bijdrage aan de ontwikkeling van JAWS, om werkzoekenden en opdrachtgevers in de regio nog dichter bij elkaar te brengen.

sberendhaus@jaw-s.nl | +31 315 339 200

Patrick Garritsen - Senior Accountmanager JAWS B.V.

Na mijn afgeronde administratieve opleiding, ben ik gaan werken op de logistieke afdeling van een Borculose zuivelgigant. Na ruim acht jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, één waarbij er veel interne maar ook externe interactie is. Deze mogelijkheid deed zich voor bij een technisch dienstverlener uit Borculo. In de ruim zeventien jaar dat ik daarvoor werkzaam ben geweest, heb ik mogen werken met plaatselijke, regionale, en landelijk opererende ondernemers. Bedrijven die voornamelijk opereerden in de installatietechniek. Een mooi vak, met mooie projecten. De diversiteit van mensen en bedrijven maakten het voor mij iedere keer weer een uitdaging om de juiste match te maken.

Met deze ervaring, hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan JAWS. Technisch Dienstverlener, in de ruimste zin van het woord, uit de Achterhoek. Uw probleem, onze uitdaging, wij gaan ervoor!

pgarritsen@jaw-s.nl | +31 315 339 202

Monique van Lith - Consultant JAWS B.V.

In juli 2015 is mijn avontuur bij JAWS begonnen. Momenteel zit ik in de laatste fase van de opleiding Human Resource and Business Management aan het Saxion in Enschede. In deze fase zal ik mij bezig houden met een onderzoek naar aantrekkelijk werkgeverschap in de techniek. Met deze expertise hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het verdere succes van JAWS.

Gedurende mijn studie heb ik, middels stages, werkervaring opgedaan op HR gebied. De werving & selectie branche is een bewuste keuze geweest, het is namelijk mijn passie om de beste mensen op de juiste plek te krijgen.

Binnen JAWS zal ik opereren als Consultant en voornamelijk bezig zijn met het ondersteunen van de backoffice.

mvlith@jaw-s.nl | +31 315 339 203

Roy van Aalst - Senior Accountmanager JAWS B.V.

In 2002 heb ik mijn deeltijd opleiding Human Resource Management afgerond bij een uitzendbureau. Na 1,5 actief te zijn geweest in de snelle bemiddeling, in de ruimste zin van het woord, heb ik nog één jaar bij een uitzendbureau duurzame detacheringen gerealiseerd. Vanaf januari 2001 ben ik gaan werken bij WEDEO, een sociaal werkvoorzieningsschap in de Achterhoek. Hier heb ik diverse functies bekleed; consulent, jobcoach en ben vervolgens doorgegroeid naar de afdeling commercie. Op deze afdeling was ik verantwoordelijk voor het detacheren van mensen met een SW indicatie, hetzij individueel dan wel groepsdetacheringen. Dit betekende dat ik samen met de klant procesmatig (middels functiecreatie) optrok en een duurzame relatie met veel bedrijven en instellingen heb gerealiseerd. Ik ben er trots op dat ik voor deze doelgroep veel heb mogen betekenen. Daarnaast heb ik mede vormgegeven aan de uitvoering van de Participatiewet. Ik beschik dan ook over een zeer divers en uitgebreid netwerk, bestaande uit zowel de overheid, het bedrijfsleven en diverse instellingen.

Vanaf januari 2016 heb ik de overstap gemaakt naar JAWS. Als persoon zal ik veel inbrengen, onder andere mijn uitgebreide netwerk. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het bereik en ontwikkeling van JAWS. Daarnaast ga ik vol enthousiasme starten om het unieke product “Gemaakt voor de Techniek” op de markt te brengen. Wilt u hier meer informatie over? Ik sta altijd open voor een lekkere bak koffie!

rvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 200

Simon klein Goldewijk - Accountmanager JAWS B.V.

Na mijn afgeronde studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik bij een landelijk opererend technisch bemiddelingsbureau gestart als Adviseur Werktuigbouwkunde. Ik heb me hier hoofdzakelijk beziggehouden met het creëren van succesvolle verbindingen tussen technici vanaf MBO niveau en diverse opdrachtgevers in de techniek. Na een leuke en vooral leerzame periode waarin ik het vak en de technische markt heb leren kennen, heb ik in mei 2016 de overstap gemaakt naar JAWS B.V.

Bij JAWS B.V. ben ik inmiddels gestart als Accountmanager en richt ik mij op kandidaten die op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière. Door goed te luisteren naar hun wensen en mijn kennis van de huidige arbeidsmarkt met hen te delen, hoop ik dat ik in samenwerking met onze opdrachtgevers voor veel kandidaten een nieuwe uitdaging kan realiseren.

skleingoldewijk@jaw-s.nl | +31 315 339 200

JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close