Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Opdrachtgevers

Onze specialismen

Iedere opdracht en vacature is uniek. JAWS komt daarom graag bij u langs om aan de hand van een uitgebreide inventarisatie en persoonlijke kennismaking te adviseren hoe u de beste kandidaat voor uw vacature vindt.

Door onze jarenlange ervaring in de technische branche, zijn wij in staat de professionals met de benodigde specialistische kennis in deze branche te vinden. Wanneer u op zoek bent naar deze professionals, is JAWS uw juiste partner.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Na een uitgebreide inventarisatie, waarbij uw wensen en eisen ons uitgangspunt zijn, stellen wij de beste kandidaten aan u voor. Is één van deze kandidaten geschikt voor uw vacature, dan kunt u uw nieuwe medewerker zelf in dienst nemen.

Detacheren

U bent op zoek naar een professional in de technische branche voor bijvoorbeeld vervanging bij ziekte, op projectbasis, of extra ondersteuning tijdens drukte? En wilt u op dit moment geen vaste medewerkers hiervoor aannemen? Dan is het mogelijk om deze professionals van JAWS via een detacheringsconstructie in te lenen.

Uitzenden

Het is tevens mogelijk om een nieuwe medewerker via een uitzendconstructie te laten werken. JAWS werkt samen met een payrollbedrijf, hetgeen betekent dat via deze constructie het payrollbedrijf wettelijk gezien de werkgever wordt. Dit houdt in dat dit payrollbedrijf verantwoordelijk is voor onder andere loonuitbetalingen, ziekmeldingen, pensioenen en afdracht van sociale premies. JAWS hanteert het fasensysteem van de ABU cao.

Payroll

Middels de payrollconstructie neemt JAWS u veel werk uit handen, door de loonadministratie voor u te organiseren. De werving en selectie van uw nieuwe medewerker heeft u in eigen hand, waarna u uw nieuwe medewerker bij JAWS inschrijft. Wij nemen dan de volledige loonadministratie en papieren rompslomp voor onze rekening.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
77
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close