Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Opdrachtgevers

Onze specialismen

Iedere opdracht en vacature is uniek. JAWS komt daarom graag bij u langs om aan de hand van een uitgebreide inventarisatie en persoonlijke kennismaking te adviseren hoe u de beste kandidaat voor uw vacature vindt.

Door onze jarenlange ervaring in de technische branche, zijn wij in staat de professionals met de benodigde specialistische kennis in deze branche te vinden. Wanneer u op zoek bent naar deze professionals, is JAWS uw juiste partner.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Na een uitgebreide inventarisatie, waarbij uw wensen en eisen ons uitgangspunt zijn, stellen wij de beste kandidaten aan u voor. Is één van deze kandidaten geschikt voor uw vacature, dan kunt u uw nieuwe medewerker zelf in dienst nemen.

Detacheren

U bent op zoek naar een professional in de technische branche voor bijvoorbeeld vervanging bij ziekte, op projectbasis, of extra ondersteuning tijdens drukte? En wilt u op dit moment geen vaste medewerkers hiervoor aannemen? Dan is het mogelijk om deze professionals van JAWS via een detacheringsconstructie in te lenen.

Uitzenden

Het is tevens mogelijk om een nieuwe medewerker via een uitzendconstructie te laten werken. JAWS werkt samen met een payrollbedrijf, hetgeen betekent dat via deze constructie het payrollbedrijf wettelijk gezien de werkgever wordt. Dit houdt in dat dit payrollbedrijf verantwoordelijk is voor onder andere loonuitbetalingen, ziekmeldingen, pensioenen en afdracht van sociale premies. JAWS hanteert het fasensysteem van de ABU cao.

Payroll

Middels de payrollconstructie neemt JAWS u veel werk uit handen, door de loonadministratie voor u te organiseren. De werving en selectie van uw nieuwe medewerker heeft u in eigen hand, waarna u uw nieuwe medewerker bij JAWS inschrijft. Wij nemen dan de volledige loonadministratie en papieren rompslomp voor onze rekening.

HR Interim

Wanneer u (tijdelijk) capaciteitsproblemen heeft op uw HR-afdeling, bijvoorbeeld door langdurige ziekte, zwangerschap, of uitbreiding van de organisatie, kunnen wij ons voorstellen dat u deze werkzaamheden en verantwoordelijkheden onder wil brengen bij een (interim) HR professional.

Zowel voor project gestuurde vraagstukken als voor een vast aantal uren per week HR-ondersteuning kunt u bij ons terecht. Er valt hierbij te denken aan o.a. dagelijkse HR ondersteuning op operationeel en beleidsmatig gebied, waaronder het structureren en optimaliseren van uw personeelsadministratie, het op een juiste wijze inzetten van personeelsinstrumenten, vraagbaakfunctie voor medewerkers, maar ook het (her)schrijven van functies of personeelshandboek. Ofwel elke situatie is bespreekbaar.

De voordelen:

  • Snelheid: onze HR-medewerker is op korte termijn beschikbaar, zodat u de nodige operationele ervaring snel in huis heeft.
  • Flexibiliteit: onze HR-medewerker is zowel structureel als voor een flexibel aantal uren beschikbaar, hetgeen u een optimale flexibiliteit op de afdeling biedt.
  • Objectief: onze HR-medewerker neemt een neutrale positie in en zal met een objectieve blik de situatie aangaan.
  • Doelgericht: onze HR-medewerker gaat op een efficiënte en gerichte manier te werk, gebaseerd op uw behoeften.
  • Persoonlijkheid: de werkwijze van onze HR-medewerker is te typeren als zorgvuldig, duidelijk, efficiënt en met een persoonlijke aanpak. Het creëren van overzicht en de juiste prioriteiten stellen, zijn de HR medewerker niet vreemd.

Graag stellen wij met u samen de behoefte vast, waarna een zorgvuldige analyse opgemaakt kan worden van uw behoeften. Op korte termijn kunnen wij dan voor u aan de slag!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne Berendhaus via 0315-339200 of sberendhaus@jaw-s.nl

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
79
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close