Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Over ons

JAWS is als technisch intermediair dé partner in techniek voor opdrachtgevers en werkzoekenden. In januari 2015 zijn wij gestart met een vestiging in Terborg (Achterhoek - Gelderland) en sinds juni 2017 zijn wij ook gevestigd in Nieuwkuijk (Noord-Brabant).

JAWS is onderdeel van de Kaak Group en is preferred supplier van alle Kaak Group ondernemingen. De Kaak Group levert (wereldwijd) turn-key projecten in de industriële bakkerij-industrie. Als partner van alle Kaak Group ondernemingen spreekt JAWS dezelfde taal en weten wij voor alle lagen in de organisatie de juiste kandidaten te selecteren.

Naast onze specialistische kennis in de machinebouw en de technische maakindustrie, maken wij tevens de match op zakelijk, logistiek en op het productieniveau. Dankzij deze specialistische kennis en uitbreiding hebben wij ons klantenbestand inmiddels fors kunnen uitbreiden en zijn wij actief in de regio Achterhoek, Liemers en in de omgeving van Den Bosch. De kracht van JAWS is dat wij ons verdiepen in onze opdrachtgevers en de kandidaten écht kennen. Hierdoor worden onze Accountmanagers door zowel onze opdrachtgevers als door kandidaten gezien als volwaardige sparringpartners en betrouwbare adviseurs. Als regionale speler in de technische branche onderscheiden wij ons door onze persoonlijke benadering en resultaatgerichtheid. Onze Accountmanagers weten wat er speelt in de markt en hebben voor elke kandidaat een passend advies. Naast Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren, Payroll en HR Interim advies, bieden wij ook diverse maatwerk opleidingstrajecten aan in samenwerking met erkende partners.

JAWS werkt samen met een Payroll & Backoffice specialist die is aangesloten bij ABU / NBBU. Door deze samenwerking zijn onze opdrachtgevers verzekerd dat JAWS werkt volgens de voorgeschreven richtlijnen en is het voor ons mogelijk om een nog hogere service en dienstverlening te kunnen garanderen voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

Lees meer

Vacatures
JAWS is als intermediair dé partner voor opdrachtgevers en kandidaten in de technische branche.
Bekijk onze vacatures
Job Alert

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf u dan nu in voor de Job Alert en u ontvangt regelmatig per e-mail een overzicht van nieuwe vacatures die voor u interessant zijn.
Job alert

Inloggen

Schrijf je in en bekijk de vacatures en het netwerk van JAWS. Door hieronder op de knop te drukken, kun je inloggen op je persoonlijk account.

Of schrijf je hier direct in.
Direct Inloggen

Contactpersoon
Melanie Siebes
Adres: Silvoldseweg 5,  7061 DK  Terborg
Mobiel: (06) 1251 5694
Snel zoeken
181
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close