Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

HR Interim

Wanneer u (tijdelijk) capaciteitsproblemen heeft op uw HR-afdeling, bijvoorbeeld door langdurige ziekte, zwangerschap, of uitbreiding van de organisatie, kunnen wij ons voorstellen dat u deze werkzaamheden en verantwoordelijkheden onder wil brengen bij een (interim) HR professional.

Zowel voor project gestuurde vraagstukken als voor een vast aantal uren per week HR-ondersteuning kunt u bij ons terecht. Er valt hierbij te denken aan o.a. dagelijkse HR ondersteuning op operationeel en beleidsmatig gebied, waaronder het structureren en optimaliseren van uw personeelsadministratie, het op een juiste wijze inzetten van personeelsinstrumenten, vraagbaakfunctie voor medewerkers, maar ook het (her)schrijven van functies of personeelshandboek. Ofwel elke situatie is bespreekbaar.

De voordelen

  • Snelheid: onze HR-medewerker is op korte termijn beschikbaar, zodat u de nodige operationele ervaring snel in huis heeft.
  • Flexibiliteit: onze HR-medewerker is zowel structureel als voor een flexibel aantal uren beschikbaar, hetgeen u een optimale flexibiliteit op de afdeling biedt.
  • Objectief: onze HR-medewerker neemt een neutrale positie in en zal met een objectieve blik de situatie aangaan.
  • Doelgericht: onze HR-medewerker gaat op een efficiënte en gerichte manier te werk, gebaseerd op uw behoeften.
  • Persoonlijkheid: de werkwijze van onze HR-medewerker is te typeren als zorgvuldig, duidelijk, efficiënt en met een persoonlijke aanpak. Het creëren van overzicht en de juiste prioriteiten stellen, is voor de HR medewerker niet onbekend.

Graag stellen wij met u samen de behoefte vast, waarna een zorgvuldige analyse opgemaakt kan worden van uw behoeften. Op korte termijn kunnen wij dan voor u aan de slag!

Voor meer informatie, neem contact op met een van onze collega’s.

Vestiging Terborg: 0315 339 200 of
terborg@jaw-s.nl  
Vestiging Nieuwkuijk: 0736150666 of
nieuwkuijk@jaw-s.nl  

Snel zoeken
227
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close