Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Team Nieuwkuijk

Benieuwd wie u aan de telefoon krijgt wanneer u met JAWS Nieuwkuijk belt, met wie u een gesprek gaat voeren of welke accountmanager op de afspraak verschijnt? Of wilt u gewoon zien wie er op de vestiging in Nieuwkuijk werken? U vindt het hieronder.


Directie

Jürgen van Aalst - Directeur JAWS B.V.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de RUG ben ik ruim 17 jaar als HR manager verantwoordelijk geweest voor het HR beleid van Kaak Nederland / Kaak Groep. Met ingang van 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en gestart met JAWS BV. Onze hoofdvestiging staat in Terborg en per 1 juni 2017 zijn wij ook gevestigd in Nieuwkuijk.

Persoonlijk vind ik werving en selectie een van de mooiste onderwerpen van het HR vakgebied. Medewerkers zijn naar mijn mening namelijk het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

jvaalst@jaw-s.nl  | +31 315 339 201 | +31 6 204 22 199  

HR / Backoffice

Marieke Landhuis - HR Consultant JAWS B.V. (Nieuwkuijk)

In 2013 heb ik mijn studie, Human Resource Management afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn studie ben ik begonnen als Customer Service medewerker, hierbij heb ik contact gehad met klanten uit heel Europa en de UK (met name in het Engels en Duits). Vervolgens ben ik doorgegroeid naar Team Lead van de Customer Service afdeling. Hierbij heb ik de leidinggevenden ondersteund, gecoacht en ben ik actief geweest om de teamprestaties te verbeteren. Voor een korte periode ben ik Crewing Coördinator geweest bij een Offshore bedrijf, waarbij het organiseren van de crew changes één van de hoofdtaken was.

Vanaf mei 2017 ben ik de uitdaging aangegaan om te starten bij JAWS en per 1 juni 2017 hebben wij de nieuwe vestiging van JAWS geopend in Nieuwkuijk (waar ook Benier gevestigd is). Ik neem een groot organisatorisch deel op mij en daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de back-office. Ik hoop dat ik met mijn kennis en enthousiasme een bijdrage kan leveren aan de uitbreiding en ontwikkeling van een succesvolle vestiging van JAWS in Nieuwkuijk.

mlandhuis@jaw-s.nl | +31 (0) 736150666 | +31 6 829 12 540

Accountmanagers

Sanne Kelder - Accountmanager JAWS B.V. (Nieuwkuijk)

Na het afronden van mijn communicatie management studie ben ik in de randstad werkzaam geweest in de bancaire sector. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar het ‘Brabantse’ waar ik als evenement | marketing projectmanager ben gestart bij een hotelketen. Na het succesvol afronden van het project ben ik in 2014 gestart bij een landelijk opererende intermediair.

In eerste instantie ben ik actief geweest in de MKB sector en uiteindelijk ben ik (landelijk) verantwoordelijk geweest voor verschillende (technische) Key Accounts.
Hier hield ik mij onder andere bezig met het creëren en uitrollen van de recruitmentstrategie, recruitment, werving en selectie trajecten, HR vraagstukken, projectmanagement, het coachen en begeleiden van in- en externe medewerkers en was ik mede verantwoordelijk voor vestigingsresultaat.

Vanaf 1 augustus 2017 ben ik de uitdaging aangegaan om te starten bij JAWS als Accountmanager. Met passie en plezier bouw ik graag mee aan het succes van JAWS, onze werknemers en relaties, dit alles op een betrokken en enthousiaste manier!

Ik kijk uit naar alle kansen die ik samen met het team mag creëren en grijpen om samen succesvol te zijn.

skelder@jaw-s.nl | +31 (0) 736150666 | +31 6 826 99 883 

Roy van Aalst - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

In 2002 heb ik mijn deeltijd opleiding Human Resource Management afgerond bij een uitzendbureau. Na 1,5 actief te zijn geweest in de snelle bemiddeling, in de ruimste zin van het woord, heb ik nog één jaar bij een uitzendbureau duurzame detacheringen gerealiseerd. Vanaf januari 2001 ben ik gaan werken bij WEDEO, een sociaal werkvoorzieningsschap in de Achterhoek. Hier heb ik diverse functies bekleed; consulent, jobcoach en ben vervolgens doorgegroeid naar de afdeling commercie. Op deze afdeling was ik verantwoordelijk voor het detacheren van mensen met een SW indicatie, hetzij individueel dan wel groepsdetacheringen. Dit betekende dat ik samen met de klant procesmatig (middels functiecreatie) optrok en een duurzame relatie met veel bedrijven en instellingen heb gerealiseerd. Ik ben er trots op dat ik voor deze doelgroep veel heb mogen betekenen. Daarnaast heb ik mede vormgegeven aan de uitvoering van de Participatiewet. Ik beschik dan ook over een zeer divers en uitgebreid netwerk, bestaande uit zowel de overheid, het bedrijfsleven en diverse instellingen.

Vanaf januari 2016 heb ik de overstap gemaakt naar JAWS. Als persoon zal ik veel inbrengen, onder andere mijn uitgebreide netwerk. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het bereik en ontwikkeling van JAWS. Daarnaast ga ik vol enthousiasme starten om het unieke product “Gemaakt voor de Techniek” op de markt te brengen. Wilt u hier meer informatie over? Ik sta altijd open voor een lekkere bak koffie!

rvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 204 | +31 6 124 08 663

Bezoek ook de pagina van de andere vestigingen:
Team Terborg
Team Enschede

Snel zoeken
181
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close