Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Team Nieuwkuijk

Benieuwd wie u aan de telefoon krijgt wanneer u met JAWS Nieuwkuijk belt, met wie u een gesprek gaat voeren of welke accountmanager op de afspraak verschijnt? Of wilt u gewoon zien wie er op de vestiging in Nieuwkuijk werken? U vindt het hieronder.


Directie

Jürgen van Aalst - Directeur JAWS B.V.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de RUG ben ik ruim 17 jaar als HR manager verantwoordelijk geweest voor het HR beleid van Kaak Nederland / Kaak Groep. Met ingang van 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en gestart met JAWS BV. Onze hoofdvestiging staat in Terborg en per 1 juni 2017 zijn wij ook gevestigd in Nieuwkuijk.

Persoonlijk vind ik werving en selectie een van de mooiste onderwerpen van het HR vakgebied. Medewerkers zijn naar mijn mening namelijk het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

jvaalst@jaw-s.nl  | +31 315 339 201 | +31 6 204 22 199  

HR / Backoffice

Marieke Landhuis - HR Consultant JAWS B.V. (Nieuwkuijk)

In 2013 heb ik mijn studie, Human Resource Management afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn studie ben ik begonnen als Customer Service medewerker, hierbij heb ik contact gehad met klanten uit heel Europa en de UK (met name in het Engels en Duits). Vervolgens ben ik doorgegroeid naar Team Lead van de Customer Service afdeling. Hierbij heb ik de leidinggevenden ondersteund, gecoacht en ben ik actief geweest om de teamprestaties te verbeteren. Voor een korte periode ben ik Crewing Coördinator geweest bij een Offshore bedrijf, waarbij het organiseren van de crew changes één van de hoofdtaken was.

Vanaf mei 2017 ben ik de uitdaging aangegaan om te starten bij JAWS en per 1 juni 2017 hebben wij de nieuwe vestiging van JAWS geopend in Nieuwkuijk (waar ook Benier gevestigd is). Ik neem een groot organisatorisch deel op mij en daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de back-office. Ik hoop dat ik met mijn kennis en enthousiasme een bijdrage kan leveren aan de uitbreiding en ontwikkeling van een succesvolle vestiging van JAWS in Nieuwkuijk.

mlandhuis@jaw-s.nl | +31 (0) 736150666 | +31 6 829 12 540

Accountmanagers

Sanne Kelder - Accountmanager JAWS B.V. (Nieuwkuijk)

Na het afronden van mijn communicatie management studie ben ik in de randstad werkzaam geweest in de bancaire sector. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar het ‘Brabantse’ waar ik als evenement | marketing projectmanager ben gestart bij een hotelketen. Na het succesvol afronden van het project ben ik in 2014 gestart bij een landelijk opererende intermediair.

In eerste instantie ben ik actief geweest in de MKB sector en uiteindelijk ben ik (landelijk) verantwoordelijk geweest voor verschillende (technische) Key Accounts.
Hier hield ik mij onder andere bezig met het creëren en uitrollen van de recruitmentstrategie, recruitment, werving en selectie trajecten, HR vraagstukken, projectmanagement, het coachen en begeleiden van in- en externe medewerkers en was ik mede verantwoordelijk voor vestigingsresultaat.

Vanaf 1 augustus 2017 ben ik de uitdaging aangegaan om te starten bij JAWS als Accountmanager. Met passie en plezier bouw ik graag mee aan het succes van JAWS, onze werknemers en relaties, dit alles op een betrokken en enthousiaste manier!

Ik kijk uit naar alle kansen die ik samen met het team mag creëren en grijpen om samen succesvol te zijn.

skelder@jaw-s.nl | +31 (0) 736150666 | +31 6 826 99 883 

Koen Wissing - Accountmanager JAWS B.V. (Nieuwkuijk)

Na het afronden van de opleiding Sport, Gezondheid en Management, ben ik gaan werken als sales intercedent in de arbeidsbemiddeling. In die jaren heb ik mijzelf bezig gehouden met diverse profielen op zowel MBO als HBO niveau. Na vijf jaar heb ik de overstap gemaakt naar de grootste fietsfabrikant van de wereld om als Accountmanager regio Zuid-Oost aan het werk te gaan. In beide functies heb ik met veel plezier ondernemers/bedrijven ondersteund en geadviseerd om het bedrijfsresultaat te optimaliseren.

Per 1 februari 2018 ben ik onderdeel van het JAWS team in Nieuwkuijk. Met mijn kennis en ervaring hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan de verdere groei van JAWS in de regio Brabant. Ieder bedrijf en kandidaat is uniek en verdient een persoonlijke benadering, kan ik u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact op.

kwissing@jaw-s.nl | +31 (0) 736150666 | +31 6 301 79 355

 

Klik hier om de teampagina van de vestiging JAWS Terborg te bekijken.

Snel zoeken
143
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close