Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Aanbrengbonus!

Help jij ons? Ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan, en staat hij of zij nog niet bij ons ingeschreven? Tip ons deze kandidaat!
Aarzel dan niet om deze kandidaat voor te leggen. Wanneer deze kandidaat werkelijk voor ons aan de slag gaat, ontvang jij € 100,- aan VVV Bonnen.

Werkwijze

  • Laat degenen die je wilt aanbrengen direct bij ons solliciteren en zorg ervoor dat hij of zij aangeeft dat jij hem of haar hebt aangebracht.
  • Stuur ons de contactgegevens van degenen die je wilt aanbrengen bij voorkeur met CV of LinkedIn profiel en informeer hem of haar dat wij mogelijk contact op zullen nemen.

Voorwaarde

  • De aangebrachte kandidaat start binnen twee maanden met zijn nieuwe functie.
  • De premie wordt uitgekeerd bij een geslaagde bemiddeling waarbij de intentie is dat de kandidaat minimaal twee maanden de positie gaat vervullen. De premie wordt uitgekeerd na één gewerkte maand.
  • De premie van € 100,- is gebaseerd op fulltime functies (1 fte). Voor ingevulde parttime functies zal de premie naar rato worden uitgekeerd.
  • Deze regeling geldt niet voor aangedragen personen die al bekend zijn bij JAWS. Het CV mag niet al in onze database voorkomen.

*JAWS behoudt zich het recht voor om zonder enige melding vooraf de voorwaarden te wijzigen of met deze aanbrengpremie te stoppen

Snel zoeken
181
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close