Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Team Enschede

Benieuwd wie u aan de telefoon krijgt wanneer u met JAWS Enschede belt, met wie u een gesprek gaat voeren of welke accountmanager op de afspraak verschijnt? Of wilt u gewoon zien wie er op de vestiging in Enschede werken? U vindt het hieronder.

Jürgen van Aalst - Directeur JAWS B.V.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de RUG ben ik ruim 17 jaar als HR manager verantwoordelijk geweest voor het HR beleid van Kaak Nederland / Kaak Groep. Met ingang van 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en gestart met JAWS BV. Onze hoofdvestiging staat in Terborg en per 1 juni 2017 zijn wij ook gevestigd in Nieuwkuijk.

Persoonlijk vind ik werving en selectie een van de mooiste onderwerpen van het HR vakgebied. Medewerkers zijn naar mijn mening namelijk het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

jvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 201 | +31 6 204 22 199

Simon klein Goldewijk - Vestigingsmanager / Senior Accountmanager JAWS B.V. (Enschede)

Na mijn afgeronde studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik bij een landelijk opererend technisch bemiddelingsbureau gestart als Adviseur Werktuigbouwkunde. Ik heb me hier hoofdzakelijk beziggehouden met het creëren van succesvolle verbindingen tussen technici vanaf MBO niveau en diverse opdrachtgevers in de techniek. Na een leuke en vooral leerzame periode waarin ik het vak en de technische markt heb leren kennen, heb ik in mei 2016 de overstap gemaakt naar JAWS B.V.

Bij JAWS B.V. ben ik gestart als Accountmanager en richt ik mij op kandidaten die onlangs zijn afgestudeerd en op techneuten die op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière. Door goed te luisteren naar hun wensen en mijn kennis van de huidige arbeidsmarkt met hen te delen, hoop ik dat ik in samenwerking met onze opdrachtgevers voor veel kandidaten een nieuwe uitdaging kan realiseren.

skleingoldewijk@jaw-s.nl |+31 6 827 34 079 

Rein te Winkel - International Accountmanager JAWS B.V. (Enschede / Terborg)

Vanaf januari 2017 ben ik (weer) werkzaam bij JAWS. Tijdens het tweede leerjaar van de opleiding Human Resource and Business Management heb ik stage gelopen en vakantiewerk verricht bij JAWS als Recruiter. Aansluitend heb ik een half jaar colleges gevolgd, een Minor in Helsinki afgerond en een half jaar stage gelopen bij DB Schenker in Sydney (Australië). Na deze buitenlandse ervaringen heb ik besloten om bij JAWS terug te keren voor mijn afstudeerstage. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik onderzoek gedaan naar aantrekkelijk werkgeverschap onder jonge Spaanse technici. Daarnaast werkte ik parttime als accountmanager.

Vanaf september 2017 ben ik fulltime in dienst bij JAWS als accountmanager. Hierin werk ik in het 'mbo + team' waarin ik hoogopgeleide technici begeleid naar een baan in de Achterhoek en omstreken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van JAWS International, een nieuw label binnen JAWS, gericht op het werven van technisch talent uit het buitenland.

Heeft u interesse in het aannemen van internationaal personeel? Of wilt u wat meer informatie over het traject? Ik sta altijd open voor een kop koffie!

rtewinkel@jaw-s.nl | +31 6 237 39 723

Roy van Aalst - Senior Accountmanager JAWS B.V.

In 2002 heb ik mijn deeltijd opleiding Human Resource Management afgerond bij een uitzendbureau. Na 1,5 actief te zijn geweest in de snelle bemiddeling, in de ruimste zin van het woord, heb ik nog één jaar bij een uitzendbureau duurzame detacheringen gerealiseerd. Vanaf januari 2001 ben ik gaan werken bij WEDEO, een sociaal werkvoorzieningsschap in de Achterhoek. Hier heb ik diverse functies bekleed; consulent, jobcoach en ben vervolgens doorgegroeid naar de afdeling commercie. Op deze afdeling was ik verantwoordelijk voor het detacheren van mensen met een SW indicatie, hetzij individueel dan wel groepsdetacheringen. Dit betekende dat ik samen met de klant procesmatig (middels functiecreatie) optrok en een duurzame relatie met veel bedrijven en instellingen heb gerealiseerd. Ik ben er trots op dat ik voor deze doelgroep veel heb mogen betekenen. Daarnaast heb ik mede vormgegeven aan de uitvoering van de Participatiewet. Ik beschik dan ook over een zeer divers en uitgebreid netwerk, bestaande uit zowel de overheid, het bedrijfsleven en diverse instellingen.

Vanaf januari 2016 heb ik de overstap gemaakt naar JAWS. Als persoon zal ik veel inbrengen, onder andere mijn uitgebreide netwerk. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het bereik en ontwikkeling van JAWS. Daarnaast ga ik vol enthousiasme starten om het unieke product “Gemaakt voor de Techniek” op de markt te brengen. Wilt u hier meer informatie over? Ik sta altijd open voor een lekkere bak koffie!

rvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 204 | +31 6 124 08 663


Bezoek ook de pagina van de andere vestigingen:
Team Terborg
Team Nieuwkuijk

Snel zoeken
227
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close