JAWS wint PPS Award 2019!

JAWS wint PPS Award 2019!

Op dinsdag 29 oktober hebben wij in samenwerking met WSP Achterhoek de PPS Award gewonnen! Ons opleidingstraject ‘Gemaakt voor de Techniek’ was genomineerd als een van de publiek-private samenwerkingen. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Roy heeft de award tijdens de landelijke PPS-dag in ontvangst mogen nemen in de Metaal Kathedraal in Utrecht.

De jaarlijkse PPS-dag wordt georganiseerd door Servicepunt Flex, UWV, DOORZAAM, ABU en NBBU. Tijdens dit evenement staat de samenwerking tussen het UWV en de uitzendbranche centraal. Door projecten te delen hopen zij nog meer werkzoekenden te laten participeren in de maatschappij.

De jury bestond uit Adriana Stel (directeur DOORZAAM), Marco Bastian (directeur NBBU), Jurriën Koops (directeur ABU) en Tof Thissen (alg. directeur UWV WERKbedrijf). Onze samenwerking kreeg de volgende woorden mee:

Deze samenwerking krijgt de award vanwege de brede samenwerking met meerdere partijen, echt PPS, meerdere doelgroepen, goed verankerd in de regio en ze maken massa en daarmee voor heel veel werkzoekenden het verschil.

We willen Herbert Kerperien bedanken voor de samenwerking en alle partijen enorm bedanken voor het stemmen!

PPS Award 2019

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen