Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Kandidaten

Hoe gaan wij te werk?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het team van JAWS helpt u hier graag bij! Wij helpen u graag bij het vinden van de baan in de regio waar u naar op zoek bent. Door ons grote, regionale netwerk staan wij in contact met tal van interessante opdrachtgevers. Dit varieert van grote multinationals tot kleine lokale ondernemingen. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw ervaringen, wensen en vooral welke ambities u heeft. Deze uitgangspunten helpen ons om u te matchen met de best passende opdrachtgever.

Bij onze vacatures vindt u al onze recente vacatures. U kunt de diverse criteria gebruiken om de best passende vacatures te selecteren.

Staat er op dit moment geen vacature tussen die bij u past?  Schrijf u dan in en kom in contact met ons team.

 

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage binnen een technisch bedrijf in de regio Achterhoek?

Stagefabriek Achterhoek
Heb je geen tijd om te zoeken naar bedrijven en het maken van sollicitatiebrieven? Dan ben je bij de Stagefabriek aan het juiste adres. Wij nemen dit graag voor je uit handen, zodat jij je kunt focussen op je studie. Ook in de regio’s de Liemers, Arnhem en Enschede zijn mogelijkheden voor jou!

Met onze kennis van de markt, ervaring in de technische arbeidsbemiddeling en ons ruime klantenbestand kunnen wij je helpen bij het vinden van het juiste stagebedrijf. Wij kijken daarbij ook naar de lange termijn en helpen je in de toekomst graag bij het vinden van een gave startersfunctie! Uiteraard kun je voor een bijbaantje naast je studie of stage ook bij ons terecht. Wij steunen, als van oorsprong Achterhoeks bedrijf, de ambitie om van de Achterhoek dé stageregio van Nederland te maken. Een stage via de Stagefabriek is dan ook meer dan een stage alleen. Kom jij eens kennismaken? We laten je de mogelijkheden graag zelf ontdekken!

Interesse? Stuur een mailtje naar stagefabriek@jaw-s.nl of neem telefonisch contact op via 0315 339 200.

Snel zoeken
181
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close