Roy van Aalst

Roy van Aalst

Eind 2016 ben ik als Senior Accountmanager gestart bij JAWS. Hier houd ik me bezig met het opzetten en uitvoeren van opleidingstrajecten in de Achterhoek, Liemers, Enschede en Nieuwkuijk. Daarnaast onderhoud ik relaties met klanten, de overheid en opleiders.

In 2002 heb ik mijn deeltijd studie HRM afgerond bij een intermediair. Aansluitend heb ik een aantal jaren voor deze organisatie gewerkt, waarna ik de overstap heb gemaakt naar sociaal werkvoorzieningsschap. Hier heb ik verschillende functies uitgevoerd, waaronder Consulent Wet Inschakeling Werkzoekenden, Jobcoach en Accountmanager. De volgende stap in mijn werkcarrière kon ik bij JAWS zetten.

Met de opgedane kennis in het sociale domein, wet en regelgeving, participatiewet en mijn contacten hoop ik het netwerk van JAWS verder uit te breiden.

Ben jij een kandidaat voor ons opleidingstraject Gemaakt voor de Techniek? Neem dan contact met mij op! Bent u als bedrijf op zoek naar (beginnend) technisch personeel? Dan kom ik graag bij u langs!

+31 6 124 086 63
Mail mijrvaalst@jaw-s.nl
Maak een connectie op LinkedIn!
Je kunt mij ook appen!

Roy van Aalst

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen