Nieuwe collega voor Deventer: Jordy Molemans!

Nieuwe collega voor Deventer: Jordy Molemans! 🎉

Inmiddels is Jordy alweer bijna drie maanden bij JAWS Deventer aan het werk, maar we wilden toch even een moment pakken om hem voor te stellen! Sinds 1 maart is Jordy Molemans ons team in Deventer komen versterken in de functie van Accountmanager.

Jordy is 23 jaar en een geboren en getogen Deventenaar. Hij heeft voor zijn komst naar JAWS al de eerste ervaringen opgedaan in de uitzendwereld. Dit smaakte naar meer en op onze nieuwste vestiging gaat hij zich verder ontwikkelen. Jordy is bezig om zijn opleiding Verkoopspecialist af te ronden en vanaf dat moment is hij fulltime beschikbaar. In zijn vrije tijd pikt Jordy op het voetbalveld, als rechterspits, zo nu en dan een doelpuntje mee en hij houdt van het bezoeken van festivals. De komende maanden staan er weer een aantal gepland! Om zijn dartskills te verbeteren gooit hij ook graag een pijltje, iets wat goed van pas komt in Deventer!

De komende periode gaat hij zich verder verdiepen in de techniek en daarbij richt hij zich voornamelijk op de vacatures tot mbo niveau 4. Samen met Leon gaat hij er alles aan doen om de vestiging in Deventer verder te laten groeien.

Jordy, veel succes en werkplezier gewenst!

Jordy Molemans bij JAWS

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen