Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Team Terborg

Benieuwd wie u aan de telefoon krijgt wanneer u met JAWS Terborg belt, met wie u een gesprek gaat voeren of welke accountmanager op de afspraak verschijnt? Of wilt u gewoon zien wie er op de vestiging in Terborg werken? U vindt het hieronder.

 

Directie

Jürgen van Aalst - Directeur JAWS B.V.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de RUG ben ik ruim 17 jaar als HR manager verantwoordelijk geweest voor het HR beleid van Kaak Nederland / Kaak Groep. Met ingang van 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en gestart met JAWS BV. Onze hoofdvestiging staat in Terborg en per 1 juni 2017 zijn wij ook gevestigd in Nieuwkuijk.

Persoonlijk vind ik werving en selectie een van de mooiste onderwerpen van het HR vakgebied. Medewerkers zijn naar mijn mening namelijk het belangrijkste kapitaal van een organisatie.
jvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 201 | +31 6 204 22 199  

HR / Backoffice

Sanne Berendhaus - HR Consultant JAWS B.V. (Terborg)

In de periode 2012-2014 ben ik tijdens mijn studie Human Resource Management diverse malen actief geweest als stagiaire bij Kaak Nederland B.V. In vervolg op mijn studie heb ik een half jaar de HR afdeling bij Kaak Nederland B.V. ondersteund, in de rol van HR medewerker. In de periode bij Kaak heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met diverse HR instrumenten, waaronder werving en selectie. Per 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik Jürgen van Aalst bijgestaan in de oprichting van JAWS. Trots ben ik dat ik aan de wieg heb mogen staan van deze ambitieuze onderneming en dat ik, samen met mijn directe collega's, een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van JAWS om werkzoekenden en opdrachtgevers in de regio nog dichter bij elkaar te brengen. In het team van JAWS zet ik mij in als Consultant en onderhoud het contact met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. Ik draag hierbij de verantwoording voor het backoffice en organisatorische gedeelte en ben daarnaast beschikbaar voor (interim) HR projecten.

sberendhaus@jaw-s.nl | +31 315 339 200 | +31 6 534 21 482   

Chantal Waalders - HR Consultant JAWS B.V. (Terborg)

Tijdens mijn studie Human Resource Management aan de HAN ben ik als stagiaire werkzaam geweest bij JAWS. Middels deze stage heb ik kennis gemaakt met het brede HR-vak en de recruitmentbranche. Na het behalen van mijn diploma, ben ik per 1 juli 2018 fulltime in dienst getreden bij JAWS in de rol van HR Consultant. Hierbij ben ik samen met Sanne verantwoordelijk voor alle backoffice werkzaamheden.

Ik sta graag klaar om alle vragen van onze medewerkers en relaties te beantwoorden. Kom langs op ons kantoor in Terborg of neem contact met mij op als ik iets voor jou kan betekenen.

cwaalders@jaw-s.nl | +31 315 339 206

Accountmanagers VMBO | MBO profielen & Opleidingstrajecten "Gemaakt voor de Techniek"

Patrick Garritsen - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn afgeronde administratieve opleiding, ben ik gaan werken op de logistieke afdeling van een Borculose zuivelgigant. Na ruim acht jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, één waarbij er veel interne maar ook externe interactie is. Deze mogelijkheid deed zich voor bij een technisch dienstverlener uit Borculo. In de ruim zeventien jaar dat ik daarvoor werkzaam ben geweest, heb ik mogen werken met plaatselijke, regionale, en landelijk opererende ondernemers. Bedrijven die voornamelijk opereerden in de installatietechniek. Een mooi vak, met mooie projecten. De diversiteit van mensen en bedrijven maakten het voor mij iedere keer weer een uitdaging om de juiste match te maken.

Met deze ervaring, hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan JAWS. Technisch Dienstverlener, in de ruimste zin van het woord, uit de Achterhoek. Uw probleem, onze uitdaging, wij gaan ervoor!

pgarritsen@jaw-s.nl | +31 315 339 202 | +31 6 534 21 672 

Monique van Lith - Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Tijdens mijn Bachelor Human Resource and Business Management in Enschede ben ik afgestudeerd bij JAWS in Terborg (2016). Na het behalen van het diploma ben ik in dienst getreden bij JAWS als Consultant en begin 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de functie van Accountmanager. In mijn huidige functie combineer ik met veel plezier mijn passie voor HR, communicatie, consultancy en marketing. De beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de leukste baan voor onze werknemers, het vinden van de juiste match, dat is mijn drijfveer.

Naast mijn rol als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor alle marketingdoeleinden binnen JAWS. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en de merkidentiteit, waar wij allen voor staan, uit te stralen middels o.a. Employer Branding. Daarnaast houd ik mij bezig met arbeidsmarktcommunicatie om onze doelgroep te bereiken en zo opdrachtgevers te voorzien van vakkundig technisch personeel.

mvlith@jaw-s.nl | +31 315 339 203 | +31 6 122 21 717 

Roy van Aalst - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

In 2002 heb ik mijn deeltijd opleiding Human Resource Management afgerond bij een uitzendbureau. Na 1,5 actief te zijn geweest in de snelle bemiddeling, in de ruimste zin van het woord, heb ik nog één jaar bij een uitzendbureau duurzame detacheringen gerealiseerd. Vanaf januari 2001 ben ik gaan werken bij WEDEO, een sociaal werkvoorzieningsschap in de Achterhoek. Hier heb ik diverse functies bekleed; consulent, jobcoach en ben vervolgens doorgegroeid naar de afdeling commercie. Op deze afdeling was ik verantwoordelijk voor het detacheren van mensen met een SW indicatie, hetzij individueel dan wel groepsdetacheringen. Dit betekende dat ik samen met de klant procesmatig (middels functiecreatie) optrok en een duurzame relatie met veel bedrijven en instellingen heb gerealiseerd. Ik ben er trots op dat ik voor deze doelgroep veel heb mogen betekenen. Daarnaast heb ik mede vormgegeven aan de uitvoering van de Participatiewet. Ik beschik dan ook over een zeer divers en uitgebreid netwerk, bestaande uit zowel de overheid, het bedrijfsleven en diverse instellingen.

Vanaf januari 2016 heb ik de overstap gemaakt naar JAWS. Als persoon zal ik veel inbrengen, onder andere mijn uitgebreide netwerk. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het bereik en ontwikkeling van JAWS. Daarnaast ga ik vol enthousiasme starten om het unieke product “Gemaakt voor de Techniek” op de markt te brengen. Wilt u hier meer informatie over? Ik sta altijd open voor een lekkere bak koffie!

rvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 204 +31 6 124 08 663 

Melanie Siebes - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn commerciële studie in 1996 ben ik 19 jaar werkzaam geweest bij een landelijk opererende intermediair als (senior) Intercedent. In mijn werkgebied, de Achterhoek, ben ik de vaste contactpersoon geweest voor een aantal grote en kleine bedrijven gericht op industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Voorop staat bij mij de tevredenheid van klanten en medewerkers.

Per 1 maart 2017 heb ik ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij JAWS in de functie van Accountmanager. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van JAWS.

msiebes@jaw-s.nl | +31 315 339 208 | +31 612 515 694 

Accountmanagers MBO+ | HBO | WO Profielen + JAWS International

Rein te Winkel - International Accountmanager JAWS B.V. (Terborg / Enschede)

Vanaf januari 2017 ben ik (weer) werkzaam bij JAWS. Tijdens het tweede leerjaar van de opleiding Human Resource and Business Management heb ik stage gelopen en vakantiewerk verricht bij JAWS als Recruiter. Aansluitend heb ik een half jaar colleges gevolgd, een Minor in Helsinki afgerond en een half jaar stage gelopen bij DB Schenker in Sydney (Australië). Na deze buitenlandse ervaringen heb ik besloten om bij JAWS terug te keren voor mijn afstudeerstage. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik onderzoek gedaan naar aantrekkelijk werkgeverschap onder jonge Spaanse technici. Daarnaast werkte ik parttime als accountmanager.

Vanaf september 2017 ben ik fulltime in dienst bij JAWS als accountmanager. Hierin werk ik in het 'mbo + team' waarin ik hoogopgeleide technici begeleid naar een baan in de Achterhoek en omstreken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van JAWS International, een nieuw label binnen JAWS, gericht op het werven van technisch talent uit het buitenland.

Heeft u interesse in het aannemen van internationaal personeel? Of wilt u wat meer informatie over het traject? Ik sta altijd open voor een kop koffie!
rtewinkel@jaw-s.nl+31 6 237 39 723 
 

Mathieu Brus - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn hbo opleiding(en) afgerond te hebben in 2005, ben ik sinds 2007 werkzaam in de uitzendbranche. Tien jaar heb ik bij een landelijke uitzendorganisatie gewerkt als (senior) intercedent, waarbij ik in de Achterhoek hoofdzakelijk actief ben geweest met het plaatsen van productiekrachten en vakkrachten in de technische sector (metaalbewerking, machinebouw, houtbewerking). Per 1 september 2017 heb ik de overstap gemaakt naar JAWS. In de functie van accountmanager richt ik me, samen met Leon Broekhof en Yorun Woltering, op het bedienen van relaties en het vervullen van vacatures op MBO+, HBO en WO-niveau. 

Ik hoop met mijn kennis en ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van JAWS. Daarbij geeft het een enorme voldoening om keer op keer de match te kunnen maken tussen een tevreden kandidaat en klant. Bent u werkzoekend of heeft u een vacature? We komen graag met u in contact om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

mbrus@jaw-s.nl  | +31 612 186 802 

 

Leon Broekhof - Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn leven als topsporter – hiermee ben ik in september 2013 bewust gestopt – ben ik op mijn 25e begonnen met het opbouwen van een maatschappelijke carrière. Ik had mijn HBO-opleiding Sportmarketing reeds afgerond en heb vervolgens onder andere gewerkt bij Stichting De Jongsters en bij de De Graafschap Pincvision Voetbalacademie. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om buiten de sport te gaan werken en ben ik ruim anderhalf jaar werkzaam geweest bij een Intermediair in Doetinchem in de functie van Recruitment Consultant. Daar heb ik mijn eerste ervaringen in de uitzendwereld opgedaan.

Sinds 1 februari 2018 heb ik ervoor gekozen om een transfer te maken en te starten als Accountmanager bij JAWS in het MBO+ team.
Ik kijk ernaar uit om onze klanten van de juiste technische toppers te kunnen voorzien en vice versa. Een duurzame en persoonlijke relatie opbouwen met klanten én kandidaten is voor mij erg belangrijk. Op die manier wil ik elke dag van waarde zijn voor JAWS.
lbroekhof@jaw-s.nl | +31 6 301 60 156

Yorun Woltering - Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Nadat ik in 2015 de studie Sport & Marketing Management (Commerciële Economie) heb afgerond aan de Fontys Hogeschool in Tilburg is mij door het bedrijf waar ik afstudeerde de kans geboden om te starten in het werkveld. Bij deze technische groothandel, die zich met het assortiment van hygiëne en veiligheids- gerelateerde producten volledig richt op bedrijven uit de voedselverwerkende industrie, heb ik in de Verkoop Binnendienst ervaring opgedaan binnen het gehele verkooptraject.

De drie jaar dat ik in de Verkoop Binnendienst werkzaam ben geweest vormen voor mij een goede basis om als Accountmanager bij JAWS aan de slag te gaan. In de komende tijd verwacht ik onze relaties beter te leren kennen waardoor ik samen met Mathieu en Leon het MBO+ team naar een hoger niveau kan tillen.

Ben jij als vakman in de Techniek op zoek naar een nieuwe uitdaging of als werkgever benieuwd naar de mogelijkheden van JAWS? Neem gerust contact met ons op!

ywoltering@jaw-s.nl | +31 6 13 17 79 49

Financieel

Anne Berendsen (Terborg)

Tijdens mijn studie Moderne Bedrijfsadministratie bij de LOI heb ik stage gelopen bij JAWS. Hier ben ik begonnen met het controleren van inkomende facturen. Na het behalen van mijn diploma heb ik de kans gekregen om bij JAWS te blijven om meer ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Ik houd me vooral bezig met het verwerken en inboeken van facturen.

Aberendsen@jaw-s.nl | +31315 339 200

 

 

Bezoek ook de pagina van de andere vestigingen:
Team Nieuwkuijk
Team Enschede

Snel zoeken
181
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close