Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Team Terborg

Benieuwd wie u aan de telefoon krijgt wanneer u met JAWS Terborg belt, met wie u een gesprek gaat voeren of welke accountmanager op de afspraak verschijnt? Of wilt u gewoon zien wie er op de vestiging in Terborg werken? U vindt het hieronder.

Jürgen van Aalst - Directeur JAWS B.V.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de RUG ben ik ruim 17 jaar als HR manager verantwoordelijk geweest voor het HR beleid van Kaak Nederland / Kaak Groep. Met ingang van 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en gestart met JAWS BV. Onze hoofdvestiging staat in Terborg en per 1 juni 2017 zijn wij ook gevestigd in Nieuwkuijk.

Persoonlijk vind ik werving en selectie een van de mooiste onderwerpen van het HR vakgebied. Medewerkers zijn naar mijn mening namelijk het belangrijkste kapitaal van een organisatie.

jvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 201 | +31 6 204 22 199

Sanne Berendhaus - Consultant JAWS B.V. (Terborg)

In de periode 2012-2014 ben ik tijdens mijn studie Human Resource Management diverse malen actief geweest als stagiaire bij Kaak Nederland B.V. In vervolg op mijn studie heb ik een half jaar de HR afdeling bij Kaak Nederland B.V. ondersteund, in de rol van HR medewerker. In de periode bij Kaak heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met diverse HR instrumenten, waaronder werving en selectie.

Per 1 januari 2015 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik Jürgen van Aalst bijgestaan in de oprichting van JAWS. Trots ben ik dat ik aan de wieg heb mogen staan van deze ambitieuze onderneming en dat ik, samen met mijn directe collega's, een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van JAWS om werkzoekenden en opdrachtgevers in de regio nog dichter bij elkaar te brengen.

In het team van JAWS zet ik mij in als Consultant en onderhoud het contact met zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. Ik draag hierbij de verantwoording voor het backoffice en organisatorische gedeelte en ben daarnaast beschikbaar voor (interim) HR projecten.

sberendhaus@jaw-s.nl | +31 315 339 200 | +31 6 534 21 482

Patrick Garritsen - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn afgeronde administratieve opleiding, ben ik gaan werken op de logistieke afdeling van een Borculose zuivelgigant. Na ruim acht jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging, één waarbij er veel interne maar ook externe interactie is. Deze mogelijkheid deed zich voor bij een technisch dienstverlener uit Borculo. In de ruim zeventien jaar dat ik daarvoor werkzaam ben geweest, heb ik mogen werken met plaatselijke, regionale, en landelijk opererende ondernemers. Bedrijven die voornamelijk opereerden in de installatietechniek. Een mooi vak, met mooie projecten. De diversiteit van mensen en bedrijven maakten het voor mij iedere keer weer een uitdaging om de juiste match te maken.

Met deze ervaring, hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan JAWS. Technisch Dienstverlener, in de ruimste zin van het woord, uit de Achterhoek. Uw probleem, onze uitdaging, wij gaan ervoor!

pgarritsen@jaw-s.nl | +31 315 339 202 | +31 6 534 21 672

Monique van Lith - Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Tijdens mijn studie Human Resource and Business Management aan Hogeschool Saxion ben ik afgestudeerd bij JAWS. In deze periode heb ik, naast het afstuderen, voornamelijk de backoffice ondersteund. Na het behalen van mijn diploma ben ik in dienst getreden bij JAWS in de functie van Consultant. Begin 2017 heb ik de overstap mogen maken naar de functie van Accountmanager. De passie om de match te creëren tussen werkzoekenden en mooie organisaties in de Achterhoek / Liemers is voor mij een grote drijfveer en geeft mij voldoening.

Tevens ben ik verantwoordelijk voor de marketingdoeleinden binnen JAWS. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en de merkidentiteit, waar wij allen voor staan, uit te stralen middels o.a. Employer Branding. Daarnaast houd ik mij bezig met arbeidsmarktcommunicatie om onze doelgroep te bereiken en zo opdrachtgevers te voorzien van vakkundig technisch personeel.

mvlith@jaw-s.nl | +31 315 339 203 | +31 6 122 21 717

Roy van Aalst - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

In 2002 heb ik mijn deeltijd opleiding Human Resource Management afgerond bij een uitzendbureau. Na 1,5 actief te zijn geweest in de snelle bemiddeling, in de ruimste zin van het woord, heb ik nog één jaar bij een uitzendbureau duurzame detacheringen gerealiseerd. Vanaf januari 2001 ben ik gaan werken bij WEDEO, een sociaal werkvoorzieningsschap in de Achterhoek. Hier heb ik diverse functies bekleed; consulent, jobcoach en ben vervolgens doorgegroeid naar de afdeling commercie. Op deze afdeling was ik verantwoordelijk voor het detacheren van mensen met een SW indicatie, hetzij individueel dan wel groepsdetacheringen. Dit betekende dat ik samen met de klant procesmatig (middels functiecreatie) optrok en een duurzame relatie met veel bedrijven en instellingen heb gerealiseerd. Ik ben er trots op dat ik voor deze doelgroep veel heb mogen betekenen. Daarnaast heb ik mede vormgegeven aan de uitvoering van de Participatiewet. Ik beschik dan ook over een zeer divers en uitgebreid netwerk, bestaande uit zowel de overheid, het bedrijfsleven en diverse instellingen.

Vanaf januari 2016 heb ik de overstap gemaakt naar JAWS. Als persoon zal ik veel inbrengen, onder andere mijn uitgebreide netwerk. Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het bereik en ontwikkeling van JAWS. Daarnaast ga ik vol enthousiasme starten om het unieke product “Gemaakt voor de Techniek” op de markt te brengen. Wilt u hier meer informatie over? Ik sta altijd open voor een lekkere bak koffie!

rvaalst@jaw-s.nl | +31 315 339 204 +31 6 124 08 663

Simon klein Goldewijk - Senior Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn afgeronde studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik bij een landelijk opererend technisch bemiddelingsbureau gestart als Adviseur Werktuigbouwkunde. Ik heb me hier hoofdzakelijk beziggehouden met het creëren van succesvolle verbindingen tussen technici vanaf MBO niveau en diverse opdrachtgevers in de techniek. Na een leuke en vooral leerzame periode waarin ik het vak en de technische markt heb leren kennen, heb ik in mei 2016 de overstap gemaakt naar JAWS B.V.

Bij JAWS B.V. ben ik gestart als Accountmanager en richt ik mij op kandidaten die onlangs zijn afgestudeerd en op techneuten die op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière. Door goed te luisteren naar hun wensen en mijn kennis van de huidige arbeidsmarkt met hen te delen, hoop ik dat ik in samenwerking met onze opdrachtgevers voor veel kandidaten een nieuwe uitdaging kan realiseren.

skleingoldewijk@jaw-s.nl | +31 315 339 205 | +31 6 827 34 079

Rein te Winkel - Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Vanaf januari 2017 ben ik (weer) werkzaam bij JAWS. Tijdens het tweede leerjaar van de opleiding Human Resource and Business Management heb ik stage gelopen en vakantiewerk verricht bij JAWS als Recruiter. Aansluitend heb ik een half jaar colleges gevolgd, een Minor in Helsinki afgerond en een half jaar stage gelopen bij DB Schenker in Sydney (Australië). Na deze buitenlandse ervaringen heb ik besloten om bij JAWS terug te keren voor mijn afstudeerstage. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik onderzoek gedaan naar aantrekkelijk werkgeverschap onder jonge Spaanse technici. Daarnaast werkte ik parttime als accountmanager.

Vanaf september 2017 ben ik fulltime in dienst bij JAWS als accountmanager. Hierin werk ik in het 'mbo + team' waarin ik hoogopgeleide technici begeleid naar een baan in de Achterhoek en omstreken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van JAWS International, een nieuw label binnen JAWS, gericht op het werven van technisch talent uit het buitenland.

Heeft u interesse in het aannemen van internationaal personeel? Of wilt u wat meer informatie over het traject? Ik sta altijd open voor een kop koffie!
rtewinkel@jaw-s.nl | +31 315 339 207+31 6 237 39 723
 

Melanie Siebes - Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn commerciële studie in 1996 ben ik 19 jaar werkzaam geweest bij een landelijk opererende intermediair als (senior) Intercedent. In mijn werkgebied, de Achterhoek, ben ik de vaste contactpersoon geweest voor een aantal grote en kleine bedrijven gericht op industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Voorop staat bij mij de tevredenheid van klanten en medewerkers.

Per 1 maart 2017 heb ik ervoor gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij JAWS in de functie van Accountmanager. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van JAWS.

msiebes@jaw-s.nl | +31 315 339 208 | +31 612 515 694

Chantal Waalders - Consultant JAWS B.V. (Terborg)

In de periode van september 2016 t/m juni 2017 ben ik als stagiair in het kader van mijn opleiding Human Resource Management aan de HAN werkzaam geweest bij JAWS. Tijdens deze stage heb ik veel mogen leren van het brede HR-vak en de recruitmentbranche. Na deze stage ga ik mij verder verdiepen in arbeidsrecht en arbeidsrelaties middels een minor aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Naast het afronden van mijn studie blijf ik mij als HR-medewerker inzetten voor JAWS. Hierbij ben ik samen met Sanne verantwoordelijk voor alle backoffice werkzaamheden. Heb je vragen over je arbeidsovereenkomst, je salaris, je loonstrook of noem maar op, dan sta ik graag voor je klaar om al je vragen hierover te beantwoorden.

cwaalders@jaw-s.nl | +31 315 339 206

Mathieu Brus - Accountmanager JAWS B.V. (Terborg)

Na mijn hbo opleiding(en) afgerond te hebben in 2005, ben ik sinds 2007 werkzaam in de uitzendbranche. De afgelopen tien jaar heb ik bij een landelijke uitzendorganisatie gewerkt als intercedent, waarbij ik in de Achterhoek hoofdzakelijk actief ben geweest met het plaatsen van productiekrachten en vakkrachten in de technische sector (metaalbewerking, machinebouw, houtbewerking). Per 1 september heb ik de overstap gemaakt naar JAWS. In de functie van accountmanager richt ik me, samen met Simon klein Goldewijk en Rein te Winkel, op het bedienen van relaties en het vervullen van vacatures op MBO+, HBO en WO-niveau.

Ik hoop met mijn kennis en ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van JAWS. Daarbij geeft het een enorme voldoening om keer op keer de match te maken tussen een tevreden kandidaat en klant. Bent u werkzoekend of heeft u een vacature? We komen graag met u in contact om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

mbrus@jaw-s.nl | +31 315 339 200 | +31 612 186 802

Klik hier om de teampagina van de vestiging JAWS Nieuwkuijk te bekijken.

Snel zoeken
136
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close