Op zoek naar een passende baan?

 

Klik hier voor meer vacatures

Opdrachtgevers

Bent u op zoek naar nieuw personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. JAWS weet als geen ander hoe lastig het is om goed geschoold, technisch personeel te vinden. Als technisch intermediair is JAWS de ideale regionale partner om u als klant volledig te ontzorgen in dit lastige proces.

JAWS onderscheidt zich door haar regionale netwerk, hoge kennisniveau en resultaatgerichte benadering. Bij ons staat uw vraag altijd centraal en wij passen onze dienstverlening aan op uw specifieke behoefte. Of u nu op zoek bent naar tijdelijk personeel of structurele uitbreiding van uw personeelsbestand, JAWS helpt u bij het vinden van de juiste kandidaat.

Wij bieden de volgende dienstverleningen aan:

Werving & Selectie
Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Na een uitgebreide inventarisatie, waarbij uw wensen en eisen ons uitgangspunt zijn, stellen wij de beste kandidaten aan u voor. Is één van deze kandidaten geschikt voor uw vacature, dan kunt u uw nieuwe medewerker zelf in dienst nemen.

Detachering
U bent op zoek naar een professional in de technische branche voor bijvoorbeeld vervanging bij ziekte, op projectbasis, of extra ondersteuning tijdens drukte? En wilt u op dit moment geen vaste medewerkers hiervoor aannemen? Dan is het mogelijk om deze professionals van JAWS via een detacheringsconstructie in te lenen.

Uitzenden
Het is tevens mogelijk om een nieuwe medewerker via een uitzendconstructie te laten werken. JAWS werkt samen met een payrollbedrijf, hetgeen betekent dat via deze constructie het payrollbedrijf wettelijk gezien de werkgever wordt. Dit houdt in dat dit payrollbedrijf verantwoordelijk is voor onder andere loonuitbetalingen, ziekmeldingen, pensioenen en afdracht van sociale premies. JAWS hanteert het fasensysteem van de ABU cao.

Payroll
Middels de payrollconstructie neemt JAWS u veel werk uit handen, door de loonadministratie voor u te organiseren. De werving en selectie van uw nieuwe medewerker heeft u in eigen hand, waarna u uw nieuwe medewerker bij JAWS inschrijft. Wij nemen dan de volledige loonadministratie en papieren rompslomp voor onze rekening.

HR Interim
Wanneer u (tijdelijk) capaciteitsproblemen heeft op uw HR-afdeling, bijvoorbeeld door langdurige ziekte, zwangerschap, of uitbreiding van de organisatie, kunnen wij ons voorstellen dat u deze werkzaamheden en verantwoordelijkheden onder wil brengen bij een (interim) HR professional.

Zowel voor project gestuurde vraagstukken als voor een vast aantal uren per week HR-ondersteuning kunt u bij ons terecht. Er valt hierbij te denken aan o.a. dagelijkse HR ondersteuning op operationeel en beleidsmatig gebied, waaronder het structureren en optimaliseren van uw personeelsadministratie, het op een juiste wijze inzetten van personeelsinstrumenten, vraagbaakfunctie voor medewerkers, maar ook het (her)schrijven van functies of personeelshandboek. Ofwel elke situatie is bespreekbaar.

Stagefabriek Achterhoek
Heeft u een uitdagende opdracht liggen waar simpelweg geen tijd en/of mankracht voor is? Of zou u iemand kunnen gebruiken die uw organisatie verder kan helpen met zijn of haar kennis en frisse blik? Dan kan een talentvolle (afstudeer)stagiair uitkomst bieden! Met Stagefabriek Achterhoek richten wij ons op mbo-, hbo- en wo studenten uit heel Nederland en kunnen we voor u gericht op zoek naar de juiste persoon.

Stagefabriek Achterhoek biedt u de mogelijkheid om in een vroeg stadium kennis te maken met jong talent en deze mogelijk al te binden voor de toekomst. Wij bieden ondersteuning bij het opstellen van een opdracht. Wij kijken bij het zoeken naar de juiste kandidaat ook naar de periode na de stage. Past iemand bij de organisatie en zou diegene ook na zijn of haar studie bij het bedrijf willen blijven werken? Ook parttime werkzaamheden naast de studie zijn interessant voor beide partijen, aangezien dit ook voor binding zorgt.Voor meer informatie, neem contact op met een van onze collega’s.

Vestiging Terborg:      0315 339 200 of
terborg@jaw-s.nl
Vestiging Nieuwkuijk: 0736150666 of nieuwkuijk@jaw-s.nl

Snel zoeken
181
JAWS B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close