JAWS

Over JAWS

Wij zijn JAWS. Technisch intermediair én totaalleverancier voor bedrijven in de techniek, waarbij onze focus ligt op de maakindustrie. Vanuit onze vestigingen in Terborg, Enschede en Deventer zetten wij ons dagelijks in om kandidaten aan de juiste baan te helpen. Van productie tot management, van werkvloer tot kantoor.

We bemiddelen op basis van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide dienstverlening met ons eigen opleidingstraject Gemaakt voor de Techniek, HR Advies & Operations, Assessments, Stagefabriek Achterhoek en JAWS International.

Zoals onze missie luidt willen wij “𝙒𝙚𝙧𝙠𝙯𝙤𝙚𝙠𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙤𝙥𝙙𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩𝙜𝙚𝙫𝙚𝙧𝙨 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙩𝙚𝙘𝙝𝙣𝙞𝙚𝙠 𝙜𝙚𝙡𝙪𝙠𝙠𝙞𝙜 𝙢𝙖𝙠𝙚𝙣.” Kunnen wij jou daarbij helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Achtergrond

Januari 2015 is JAWS opgericht door Jürgen van Aalst in Terborg. Eind 2018 is onze vestiging in Enschede geopend en in 2023 hebben we ons met een vestiging in Deventer uitgebreid naar de Stedendriehoek. We zijn onderdeel van Royal Kaak en tevens de preferred supplier.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen