JAWS

Over JAWS

Als technisch intermediair is JAWS de partner voor opdrachtgevers en werkzoekenden in de machinebouw en maakindustrie. Daarnaast maken wij onder andere de match in de logistiek, bouw en zakelijke dienstverlening.

Onze gespecialiseerde teams bemiddelen werkzoekenden op alle niveaus binnen een organisatie. De accountmanagers weten wat er speelt in de markt, hierdoor hebben wij ons klanten- en kandidatenbestand fors kunnen uitbreiden in diverse regio’s van Nederland.

Naast Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren en  Payroll, bieden wij ook de diensten HR Advies & Operations en Stagebemiddeling aan. Tevens bieden wij diverse om- en bijscholingstrajecten aan onder de naam Gemaakt voor de Techniek. Daarnaast richten wij ons met JAWS International op de werving van internationaal technisch talent dat zich duurzaam in Nederland wil vestigen. Met ons ruime aanbod van diensten zijn wij in staat om voor alle vragen een passende oplossing te bieden.

De kracht van JAWS is dat wij ons verdiepen in onze opdrachtgevers en de kandidaten écht kennen, zo zorgen we dat het juiste personeel op de juiste plek terecht komt.

 

Achtergrond

Januari 2015 is JAWS opgericht door Jürgen van Aalst in Terborg en eind 2018 is onze vestiging in Enschede geopend. We zijn onderdeel van de Kaak Group en tevens de preferred supplier.

We werken samen met een Payroll & Backoffice specialist die is aangesloten bij ABU / NBBU. Door deze samenwerking zijn onze opdrachtgevers verzekerd dat JAWS werkt volgens de voorgeschreven richtlijnen en is het voor ons mogelijk om een nog hogere service en dienstverlening te kunnen garanderen voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

 

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen