Missie en kernwaarden

Missie en kernwaarden

Missie

Onze missie luidt als volgt: Werkzoekenden en opdrachtgevers in de techniek gelukkig maken.

Natuurlijk kunnen we uren nadenken over wat gelukkig zijn precies inhoudt, geluk betekent immers voor iedereen weer wat anders. Wat we wel weten is dat een werknemer gemiddeld tussen de 30 en 40 uur per week op het werk doorbrengt. Een erg lange tijd wanneer je niet gelukkig bent met je baan.

Blij zijn met je werk hangt van veel factoren af, ook dat verschilt weer per persoon. De een hecht bijvoorbeeld waarde aan het hebben van veel uitdaging of verantwoordelijkheden, een ander vindt de werksfeer juist belangrijker. Wij gaan daarom uitgebreid in gesprek met onze kandidaten om een baan én bedrijf te vinden die goed bij diegene past.

Bij JAWS zetten wij ons dagelijks in om zoveel mogelijk kandidaten aan de juiste baan te helpen. Daarmee maken we ook direct onze opdrachtgevers gelukkig: tevreden medewerkers hebben namelijk veel voordelen voor een werkgever (denk aan een hogere productiviteit, een laag ziekteverzuim en het tonen van initiatief).

We plaatsen mensen waar zij zich thuis voelen, de uitdaging vinden die zij zoeken en uiteraard ook de juiste beloning krijgen. Zo maken wij mensen en bedrijven in de techniek gelukkig. En daar worden wij dan weer blij van: jouw werkgeluk is ons geluk!

Kernwaarden

Onze kernwaarden beschrijven waar wij als organisatie in geloven en wat wij als team belangrijk vinden.

Samen: We zijn een hecht team en dat versterkt ons op alle vlakken. We weten precies waar iedereen mee bezig is, helpen waar nodig en werken samen aan het beste resultaat. Uiteraard met de nodige grapjes tussendoor.

Afspraak is afspraak: Beloven wij iets? Dan komen wij dat na. Andersom verwachten we natuurlijk hetzelfde. 😉

Voor iedereen: Net van school? (Ervaren) Lasser, Monteur of Engineer? Wil je omgeschoold worden? We doen voor iedereen ons best: jong en oud, ervaren of minder ervaren, technisch of bijvoorbeeld commercieel.

Nuchter: Als je normaal doet doe je al gek genoeg. Wij zijn nuchter, praten niet met moeilijke woorden en leveren gewoon, goed werk.

Betrokken: We verdiepen ons graag in de persoon die we voor ons hebben. Naar ons idee is dat de enige manier om écht een goede match te maken.

Techniek: Als dochteronderneming van een technische speler in de Achterhoek zit techniek in ons DNA. De juiste mensen op de juiste plek neerzetten is essentieel in deze sector. Met onze bijdrage hopen wij de techniek iedere dag een stukje verder te helpen.

Meer weten?

Meer weten over JAWS? Klik op een van de onderstaande pagina’s of neem contact met ons op!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen