Aanbrengbonus

25 x €25 aanbrengbonus

Ben je werkzaam via JAWS en ken jij mensen in jouw directe omgeving die ook via JAWS aan de slag willen gaan bij een van onze opdrachtgevers? Maak dat dan kenbaar bij ons en krijg tot wel €625 bonus per aangebrachte kandidaat!

Als jij iemand tipt die vervolgens via JAWS aan het werk gaat, dan ontvang niet alleen jij, maar ook degene die jij hebt aangebracht, 25 weken lang €25 bonus. Een leuk extraatje toch voor jullie beide?

Daarnaast is deze bonus stapelbaar! Des te meer kandidaten via jou voor JAWS aan het werk gaan, des te hoger jouw bonus zal zijn! *ka-ching*

Hoe werkt deze bonus?

 1. Je kunt de kandidaat zelf aandragen bij jouw contactpersoon van JAWS of de kandidaat zal jouw naam noemen bij de sollicitatie/intake.
 2. De aangebrachte kandidaat gaat bij ons op gesprek en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
 3. Bij een plaatsing zullen jullie allebei de bonus ontvangen.
 4. Jullie ontvangen allebei 25 weken lang een bonus van €25 bruto wanneer de aangebrachte kandidaat fulltime gaat werken.*
 5. Des te meer door jou aangebrachte kandidaten via ons gaan werken, des te hoger jouw bonus zal zijn!

*Lees onze voorwaarden voor meer informatie!

Voorwaarden

 • Deze bonus geldt alleen voor kandidaten die via JAWS werkzaam zijn en door Pay4People (onze backofficepartner) worden verloond. De aangebrachte kandidaat zal vervolgens ook via JAWS gaan werken en door onze backofficepartner worden verloond.
 • De ‘aanbrenger’ is iemand die al via JAWS werkzaam is, de ‘aangebrachte’ is iemand die via JAWS gaat werken.
 • Zowel de aanbrenger als aangebrachte zullen 25 weken lang €25 bonus bij op hun loonstrookje krijgen. De €25 geldt bij een fulltime dienstverband van de aangebrachte, bij parttime werken en/of ziekte of verlof, zal het bedrag naar evenredigheid worden bepaald.
 • Wanneer de aangebrachte uit eigen beweging stopt, dan vervalt de aanbrengbonus voor beide. Stopt de aangebrachte medewerker als gevolg van einde werk, dan wordt de bonus voor beide hervat bij een herplaatsing.
 • Stopt de aanbrenger uit eigen beweging, dan vervalt de aanbrengbonus. Stopt de aanbrenger als gevolg van einde werk, dan wordt de bonus hervat bij een herplaatsing. In beide gevallen loopt de bonus van de aangebrachte kandidaat gewoon door.
 • Wanneer de aanbrenger en/of aangebrachte kandidaat wordt overgenomen door de opdrachtgever gaan we samen met de opdrachtgever(s) naar een passende oplossing kijken.
 • De regeling is ‘stapelbaar’ en bij meerdere aangebrachte kandidaten zul je dus meerdere bonussen krijgen.
 • Alle bovengenoemde bedragen zijn bruto bedragen.
 • De actie is alleen van toepassing wanneer alle partijen (de aanbrenger, de aangebrachte en JAWS) op de hoogte zijn van het aandragen voordat een contract tot stand komt.
 • Wanneer wij al contact hebben gehad met de door jou aangebrachte kandidaat op het moment van aanbrengen is het niet meer mogelijk om deze persoon aan te brengen.
 • De mogelijkheid om mee te doen aan deze actie loopt vanaf 1 december 2023 t/m 31 december 2024. Wanneer de actie afloopt worden de op dat moment lopende bonussen conform de voorwaarden doorbetaald.
 • Indien zich er een situatie voordoet waarin niet is voorzien in deze regeling, dan beslist de directie hoe hiermee wordt omgegaan.

Bij directe indiensttreding

Start de aangebrachte kandidaat niet via JAWS bij de opdrachtgever zoals hierboven omschreven maar treedt de kandidaat rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever? Dan ontvangt de aanbrenger na het verstrijken van de proeftijd van de aangebrachte kandidaat een cadeaubon ter waarde van €250.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen