Aanbrengbonus

Aanbrengbonus

Ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan, en staat hij of zij nog niet bij ons ingeschreven? Tip ons dan deze kandidaat! Wanneer deze kandidaat voor ons aan de slag gaat, ontvang jij €100 aan VVV Cadeaubonnen. Aarzel dus niet om deze kandidaat voor te leggen!

 

Hoe het werkt:

Je kunt op twee manieren een kandidaat bij ons tippen:

  • Laat de kandidaat die je wilt aanbrengen bij ons solliciteren en zorg ervoor dat diegene aangeeft dat jij hem of haar hebt aangebracht.
  • Stuur ons de contactgegevens van degene die je wilt aanbrengen bij voorkeur met CV of LinkedIn profiel en informeer hem of haar dat wij mogelijk contact op zullen nemen.

 

De voorwaarden:

  • De aangebrachte kandidaat start binnen twee maanden met zijn nieuwe functie.
  • De premie wordt uitgekeerd bij een geslaagde bemiddeling waarbij de intentie is dat de kandidaat minimaal twee maanden de positie gaat vervullen. De premie wordt uitgekeerd na één gewerkte maand.
  • De premie van € 100,- is gebaseerd op fulltime functies (1 fte). Voor ingevulde parttime functies zal de premie naar rato worden uitgekeerd.
  • Deze regeling geldt niet voor aangedragen personen die al bekend zijn bij JAWS. Het CV mag niet al in onze database voorkomen.

 

*JAWS behoudt zich het recht voor om zonder enige melding vooraf de voorwaarden te wijzigen of met deze aanbrengpremie te stoppen.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen