Uitzenden

Uitzenden

Voor flexibiliteit, kwaliteit en zekerheid bent u bij JAWS aan het goede adres. JAWS is een Technisch Intermediair maar ook voor andere vraagstukken op ieder niveau staan wij graag voor u klaar. Wij selecteren aan de hand van uw wensen en functie eisen een gemotiveerde medewerker die op korte termijn beschikbaar is. Deze kandidaat kan ingezet worden op zowel tijdelijke opdrachten als opdrachten met uitzicht op een contract. Wij werken met een backofficepartner en zijn aangesloten bij de NBBU, dit verzekerd u dat wij werken volgens de voorgeschreven richtlijnen.

De voordelen van uitzenden

Uitzenden neemt een aantal voordelen met zich mee:

  • De uitzendovereenkomst is flexibel in te vullen tot een maximale periode van 78 gewerkte weken. Aansluitend is detacheren een mogelijkheid waarin 6 contracten binnen een periode van 4 jaar aangegaan kan worden (FASE 3). Uiteraard is het mogelijk om de kandidaat na de afgesproken inleentermijn kosteloos over te nemen;
  • Het juridische werkgeverschap ligt niet bij u als inlener, waardoor uw organisatie minder risico’s loopt, zoals de kosten bij ziekte en opbouw van reserveringen;
  • Op administratief vlak wordt u door JAWS ontzorgt. JAWS regelt de urenadministratie en de salarisuitbetaling voor de uitzendmedewerker. Ook de opbouw van reserveringen (o.a. betaald verlof, vakantiegeld, eventueel opbouw van ADV) wordt door JAWS geregeld. De medewerker krijgt een account waarin hij of zij uren kan boeken en loonspecificaties e.d. kan inzien. Ook is de facturatie in uw account zichtbaar.
  • U heeft als inlener de tijd om een medewerker gedurende een langere periode goed te kunnen beoordelen, alvorens u besluit de medewerker in dienst te nemen en de daarbij horende verantwoordelijkheden op u te nemen.

Werkwijze uitzenden

Bekijk hieronder onze werkwijze wat betreft uitzenden.

Werkwijze uitzenden stap 1

Werkwijze uitzenden stap 2

Werkwijze uitzenden stap 3

Werkwijze uitzenden stap 4

Werkwijze uitzenden stap 5

Werkwijze uitzenden stap 6

Bent u geïnteresseerd in het aannemen van personeel of wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op! We plannen graag een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen