Werving & selectie

Werving & Selectie

Over Werving & Selectie wordt gesproken indien een kandidaat direct in dienst treedt bij een opdrachtgever van JAWS. Wij ontzorgen onze relaties door het Werving & Selectie traject van vacatures uit handen te nemen. JAWS heeft een breed netwerk opgebouwd in de regio en maakt gebruik van vele wervingskanalen. Onze expertise ligt in het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod, met techniek  als specialisme (machinebouw, metaalbewerking, houtbewerking, maakindustrie). JAWS begeleidt het hele traject voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

 

Het Werving & Selectie traject

Hoe ziet zo’n traject er uit?

  1. De vacature en de daarbij behorende wensen worden met de opdrachtgever uitvoerig doorgenomen, zodat wij exact weten welke wensen en eisen er gesteld worden. Daarbij komen wij graag naar uw organisatie toe voor een goede bak koffie, maar vooral om sfeer te proeven en om te ervaren waar de kandidaat komt te werken.
  2. De vacature is helder in kaart gebracht, vervolgens gaan wij op zoek naar passende kandidaten. Wij zetten diverse wervingskanalen in om kandidaten te vinden, maar kijken ook in onze database. Vacatures worden in overleg via de website van JAWS, social media (o.a. LinkedIn) en diverse vacaturesites online gepubliceerd.
  3. Kandidaten worden altijd persoonlijk door JAWS gesproken. Aan de hand van het gesprek wordt een persoonlijk profiel opgesteld en samen met het cv bij opdrachtgevers onder de aandacht gebracht.
  4. Vervolgens gaat de kandidaat bij één of meerdere opdrachtgevers op gesprek. Zodra blijkt dat het enthousiasme wederzijds is, volgt de indiensttreding. Bij de onderhandelingen t.a.v. arbeidsvoorwaarden fungeren wij als vraagbaak voor zowel de opdrachtgever als kandidaat.
  5. Bij de daadwerkelijke start van de kandidaat komen wij graag langs met de (welbekende) JAWS taart om de match en het dienstverband te vieren!

 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen