Bjorn Ligtenberg

Bjorn Ligtenberg

Mijn naam is Bjorn Ligtenberg en ik ben sinds 1 juli 2024 werkzaam bij JAWS in de functie van Vestigingsmanager voor onze mooie locatie in Hengelo.

In deze rol geef ik leiding en sturing aan mijn team maar ben ik ook operationeel actief in het werkveld en richt ik mij op het samenbrengen van vraag en aanbod op het gebied van flexibele arbeid. Hierbij zijn verschillende vormen van dienstverlening mogelijk. Denk hierbij aan werving & selectie, detacheren of uitzenden.

In 2018 heb ik de eerste stappen gezet in de wereld van de arbeidsbemiddeling en tot op heden voel ik mij elke dag bevoorrecht om bij te mogen dragen aan het werkgeluk van zowel de kandidaat als de opdrachtgever door het creëren van succesvolle verbindingen.

Inmiddels ben ik al een aantal jaren werkzaam in deze branche en ik hoop mijn opgedane kennis en ervaring van de arbeidsmarkt te kunnen delen met mijn collega’s en hen te ondersteunen waar nodig is.

Daarnaast hoop ik nog vele werkzoekenden en opdrachtgevers gelukkig te maken door deze partijen met elkaar te verbinden.

Heeft u personele vraagstukken, vragen over onze dienstverlening of heeft u andere vragen over wat JAWS voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen