Fabian Kruisselbrink

Fabian Kruisselbrink

Sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam als Accountmanager bij JAWS voor de vestiging Enschede. Ik richt mij op de bemiddeling van kandidaten op MBO niveau, voornamelijk kandidaten met een technische achtergrond.

Tijdens mijn opleiding juridisch medewerker heb ik voor de uitstroomrichting Personeel & Arbeid gekozen en stage gelopen bij een werving- en selectiebureau in de Achterhoek. De arbeidsbemiddeling beviel mij zo goed, dat ik besloten heb om na mijn opleiding bij een technisch uitzendbureau te beginnen. Hier heb ik 2,5 jaar gewerkt en me beziggehouden met het bemiddelen van technische kandidaten in de bouw, metaal en installatietechniek.

Met mijn opgedane kennis in de arbeidsbemiddeling en passie voor techniek, kijk ik ernaar uit om kandidaten te bemiddelen naar mooie klanten in de regio. Ik vind het erg belangrijk om een goede relatie op te bouwen met klanten en kandidaten.  

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de techniek of zoekt u als opdrachtgever technische toppers? Neem gerust contact met ons op!

Fabian Kruisselbrink

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen