Mascha Tabois

Mascha Tabois

Sinds juli 2021 ben ik als in dienst getreden bij JAWS. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle voorkomende backoffice en organisatorische taken binnen JAWS, zoals het opstellen en bespreken van arbeidsovereenkomsten, de urenadministratie, facturatie en het verwerken van personeelsgegevens. Daarnaast adviseer ik onze relaties, (uitzend)medewerkers en interne collega’s bij verschillende uiteenlopende vragen op het gebied van wet- en regelgeving en CAO.

Toen ik in 2018 de opleiding Toegepaste Psychologie aan het Saxion in Deventer aan het afronden was, kreeg ik de kans om bij een groot landelijk uitzendbureau in dienst te treden als Intercedent. In deze functie heb ik bij meerdere grote productie- en logistieke bedrijven in de regio Achterhoek en de Liemers inhouse gezeten. De werkzaamheden heb ik hier van A tot Z uitgevoerd en daardoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de sector en de uitzendbranche.

Bij JAWS hoop ik, samen met mijn collega’s, onze dienstverlening en service naar een steeds hoger niveau te kunnen tillen en daarmee onze relaties, uitzendmedewerkers en interne team zoveel mogelijk te ondersteunen. Wie weet mag ik jou binnenkort op onze vestiging ontvangen voor een kop koffie!

Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend

Mascha Tabois

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen