Mathieu Brus

Mathieu Brus

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij JAWS als Senior Accountmanager. In deze functie richt ik me – samen met Leon en Yorun – op het bemiddelen van kandidaten en het vervullen van vacatures op mbo niveau 4, hbo-niveau en wo-niveau.

Na mijn hbo opleidingen te hebben afgerond in 2005, ben ik sinds 2007 werkzaam in de uitzendbranche. Ruim tien jaar heb ik ervaring opgedaan bij een landelijke uitzendorganisatie als Senior Intercedent. Daarbij ben ik in de Achterhoek hoofdzakelijk actief geweest met het plaatsen van productiemedewerkers en vakkrachten in de technische sector (metaalbewerking, machinebouw, houtbewerking, etc.).

Ik hoop met mijn kennis en ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van JAWS. Daarbij geeft het een enorme voldoening om keer op keer de match te kunnen maken tussen een tevreden kandidaat en bedrijf.

Op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan? Of bent u als werkgever op zoek naar geschikt technisch personeel? We plannen graag een afspraak in om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen