Yorun Woltering

Yorun Woltering

Per augustus 2018 ben ik bij JAWS in dienst getreden als Accountmanager. In deze functie ben ik zowel voor de werkgevers als voor werkzoekende het aanspreekpunt. Door goed naar de wensen en behoeften van beide partijen te luisteren is het maken van een goede match tussen werknemer en werkgever het uiteindelijke doel van mijn werk.

In 2015 heb ik de studie Sport & Marketing Management aan de Fontys Hogeschool in Tilburg afgerond. Aansluitend kreeg ik bij mijn afstudeerbedrijf de kans om te starten in het werkveld. Bij deze specialistische groothandel heb ik in de Verkoop Binnendienst ervaring opgedaan binnen het gehele verkooptraject. In de drie jaar dat ik in deze functie heb gewerkt heb ik veel ervaring opgedaan wat een mooie basis vormt om van waarde te zijn voor JAWS.

Door technisch personeel blijvend kenbaar te maken met de mooie en steeds modernere bedrijven in de regio kan JAWS ervoor zorgen dat de échte techneuten met plezier in de regio blijven werken. Daar hoop ik mijn steentje aan bij te dragen.

Ben jij als vakman in de techniek op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je als werkgever behoefte aan ondersteuning bij het vinden van technisch personeel? Neem gerust contact met me op.

Yorun Woltering

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen