Yorun Woltering

Yorun Woltering

Vanaf augustus 2018 ben ik werkzaam bij JAWS als Accountmanager. In deze functie ben ik zowel voor de werkgevers als voor werkzoekenden het aanspreekpunt. Door goed naar de wensen en behoeften van beide partijen te luisteren is het maken van een goede match tussen werknemer en werkgever het uiteindelijke doel van mijn werk.

De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen veel ambitieuze kandidaten te spreken en vervolgens weten te bemiddelen naar een van de vele technische opdrachtgevers van JAWS. De waardering vanuit de kandidaat die daaruit voortkomt geeft mij veel voldoening.

Door technisch personeel blijvend kenbaar te maken met de mooie en steeds modernere bedrijven in de regio kan JAWS ervoor zorgen dat de échte techneuten met plezier in de regio blijven werken. Daar hoop ik de komende tijd mijn steentje aan bij te dragen.

Ben jij als vakman in de techniek op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je als werkgever behoefte aan ondersteuning bij het vinden van technisch personeel? Neem gerust contact met me op.

Yorun Woltering

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen