Staatslot actie

Kom op gesprek bij JAWS en ontvang een Staatslot XL cadeau!

Samen op jacht naar een nieuwe baan? Dan kan het zomaar gebeuren… Droom jij er ook wel eens van om miljonair te zijn? Misschien kunnen wij die droom voor jou werkelijkheid maken. Als jij je bij ons inschrijft en wij jou op gesprek uitnodigen, ontvang je van ons een Staatslot XL. En wie weet, hoef je dan nooit meer te werken…

Bij JAWS willen we graag de laatste maanden van 2021 wat leuker maken en daarom geven wij bij ieder intakegesprek een staatslot cadeau! Dit doen we vanaf 20 oktober tot en met 31 december 2021.

Wil je meedoen aan onze actie? Stuur je cv naar ons op, solliciteer op een van onze vacatures, schrijf je in op onze website of neem op een andere manier contact met ons op. Nodigen wij jou vervolgens uit voor een gesprek? Dan krijg je na afloop van het gesprek een Staatslot XL cadeau. Bekijk onze voorwaarden onderaan de pagina voor meer informatie.

JAWS-Staatslot-Actie

Vrijblijvend gesprek

Ben jij benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze accountmanagers weten precies wat er op dit moment in de markt speelt en bespreken graag alle opties met jou. Ook wanneer je nog niet direct op zoek bent naar een nieuwe uitdaging willen we jou van harte uitnodigen voor een gesprek, het is immers nooit verkeerd om te kijken hoe je in de markt ligt!

Zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor? Bekijk ook onze voorwaarden voor meer informatie.

Voorwaarden

  • De actieperiode loopt van 20 oktober 2021 t/m 31 december 2021.
  • Voorwaarde is dat je door een van de medewerkers van JAWS op gesprek wordt uitgenodigd. Dit kan zijn naar aanleiding van een inschrijving op de website, een sollicitatie, het toesturen van je cv, een telefonisch gesprek, contact via e-mail of via een ander platform (zoals LinkedIn, Indeed, Facebook).
  • De actie is alleen van toepassing als je bij ons op intakegesprek komt. Alleen solliciteren, inschrijven of uitgenodigd worden is dus niet voldoende.
  • Na afloop van het intakegesprek zal je van ons een Staatslot XL ontvangen voor de eerstvolgende trekking op de 10e van de maand. Speciale trekkingen zijn hiervan uitgesloten.
  • Wanneer we op het moment van de intake geen fysiek Staatslot beschikbaar hebben zullen we er een toesturen per e-mail.
  • Wij zullen geen namen verspreiden van deelnemers of winnaars.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen