Maria bij Ottevanger Milling Engineers

Maria bij Ottevanger Milling Engineers

Maria is in mei 2018 met ons in contact gekomen tijdens haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging in een productieomgeving voor lange termijn. Eerder heeft ze wat kortstondige dienstverbanden gehad en hoopte op een baan met uitzicht op een contract bij een leuke werkgever in de regio. Onze accountmanager heeft een persoonlijk profiel van haar opgesteld en haar wensen genoteerd.

Een maand later kregen wij een aanvraag voor een Magazijnmedewerker bij Ottevanger Milling Engineers voor lange termijn. onze accountmanager dacht meteen aan Maria en benaderde haar. Ze was erg positief en we hebben haar voorstelprofiel doorgezet naar de opdrachtgever. Na een sollicitatiegesprek mocht Maria per juli 2018 starten op uitzendbasis!

Deze periode is erg succesvol geweest en per maart 2019 is Maria in dienst getreden bij Ottevanger als magazijnmedewerker. Vorige week kwam ze bij ons ‘afscheid’ nemen en hebben we haar gefeliciteerd met een JAWS taart. Als dank had ze ook nog wat voor ons meegenomen.

“De klik was er meteen, bedankt voor de inzet en het vinden van een leuke werkplek voor mij. Ik wens jullie veel plezier en een goede toekomst bij JAWS”.

En wij wensen Maria niets minder. Maria, heel veel werkplezier bij zo’n mooie opdrachtgever!

Maria Helmers bij Ottevanger Milling Engineers

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen