Drie afstudeerders gestart!

Drie afstudeerders gestart!

Dit jaar zijn er bij ons niet één, niet twee, maar drie afstudeerders begonnen. Zij zijn alle drie op een andere afdeling gestart, namelijk bij finance, accountmanagement en marketing. We zijn ontzettend blij met de komst van deze studenten en stellen ze graag aan jullie voor!

Robin Rozeboom

Robin begon op 30 januari bij JAWS in Terborg. Hij studeert Finance & Control aan de HAN in Arnhem en zit momenteel in zijn vierde jaar. We zijn erg blij met de komst van Robin, want we hadden een mooie en uitdagende afstudeervraag klaarliggen. Robin gaat namelijk data van verschillende bronnen en systemen samenvoegen in één dashboard. Een uitdagende klus, maar dat gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen.

Niels Wesselink

Op 6 februari is Niels gestart als afstudeerder op de vestiging in Deventer. Hij studeert Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede en deze afstudeerstage is het laatste onderdeel van zijn studie. Niels gaat onderzoek doen naar hoe wij de naamsbekendheid van JAWS in de Stedendriehoek kunnen vergroten. Daarnaast zal hij een dag per week meewerken als Junior Accountmanager om ook alvast wat werkervaring op te doen.

Frankie Liebrand

Frankie was de derde en laatste stagiaire die zich bij JAWS aansloot, op maandag 12 februari begon ze aan haar afstudeerperiode. Onze marketingafdeling heeft zich daarmee ook gelijk verdubbeld, en daar is onze marketeer Bregke natuurlijk erg blij mee. Frankie zit in het laatste jaar van de studie Creative Business, welke ze volgt aan het Saxion in Enschede. Ze gaat onderzoek doen naar effectieve manieren om latent werkzoekenden te bereiken en helpt Bregke daarnaast met de marketingactiviteiten van JAWS.

Nieuwe stagiaires bij JAWS

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen