Drie (!) keer taart bij Hittech Bihca!

Drie (!) keer taart bij Hittech Bihca!

Drie succesvolle trajecten, gevolgd door drie duurzame overnames voor Hittech Bihca. Als dat geen goed nieuws is, dan weten wij het ook niet meer. Voor ons was het in ieder geval reden genoeg om de mannen te verblijden met de JAWS-taart. Via deze post willen we jullie kort wat vertellen over de trajecten van Sabin, Carmine en Vitor!

Het zijn drie mannen uit drie verschillende landen (Portugal, Italië & Roemenië) met hetzelfde doel: verhuizen naar Nederland, daar een leven opbouwen en tegelijkertijd met hun technische expertise een aanwinst zijn voor Hittech Bihca. Ruim een jaar geleden sprak Jan-Willem ze voor het eerst online via Teams. Na uitgebreide gesprekken stelden we ze voor bij Hittech Bihca en vlak daarna mochten ze op gesprek komen! Het is altijd fijn wanneer een organisatie snel kan schakelen en dit soort trajecten durft aan te gaan met het oog op groei.

Toen ze ook daadwerkelijk mochten starten werd er direct van alles in gang gezet: administratie, huisvesting, taallessen, etc. Van ieder traject leren we veel en verbeteren we onze dienstverlening voor het volgende traject.

We zijn nu ruim een jaar verder en kijken terug op drie geslaagde trajecten. Het zijn gemotiveerde technici en na een jaar op inleenbasis hebben ze welverdiend een contract gekregen bij de opdrachtgever. Hittech Bihca, Sabin, Carmine en Vitor, bedankt voor alles! 👏

Hittech Bihca x JAWS International Recruitment

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen