Jürgen van Aalst 25 jaar in dienst!

Jürgen van Aalst 25 jaar in dienst!

Gisteren was het de hele dag feest bij JAWS: Jürgen van Aalst is namelijk 25 jaar in dienst! Zo’n jubileum konden wij natuurlijk niet voorbij laten gaan en daarom besloten we onze directeur niet één, maar twee keer te verrassen op deze feestelijke dag. Al een hele tijd geleden hebben wij onze plannen gesmeed en het is ons gelukt: hij was blij verrast (en stiekem zelfs bang dat we het vergeten waren).

Het kantoor werd uitgebreid versierd, de taarten waren opgehaald, de cadeautjes waren geregeld en de sfeer zat er al goed in. Jürgen hebben we met een fictieve afspraak naar kantoor gelokt en daar stonden wij natuurlijk klaar om hem te feliciteren met zijn jubileum! Aan het einde van de dag was het tijd voor verrassing twee en gingen we met z’n allen uit eten bij De Roode Leeuw in Terborg. Een leuke, geslaagde dag dus!

Jürgen, nogmaals van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum. Op naar de 30 jaar!

Een kleine terugblik

In mei 1997 begon Jürgen van Aalst als allereerste HR Medewerker bij Kaak in Terborg. Al snel werd het team uitgebreid met Jürgen in de functie als HR Manager, wat hij tot eind 2014 heeft bekleed. In die periode (van ruim 17 jaar!) zijn veel uitdagingen op zijn pad gekomen maar het ondernemerschap bleef kriebelen. Jürgen kreeg de kans om vanuit de Kaak Groep zijn eigen W&S bureau op te zetten, een kans die hij met beide handen aangreep. Zo is het JAWS-avontuur begonnen en inmiddels is Jürgen alweer ruim 7 jaar de trotste directeur van JAWS.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen