Kaak 175 jaar!

Kaak 175 jaar!

We willen ons moederbedrijf van harte feliciteren met het 175-jarig jubileum en bedanken dat ook wij dit uitgebreid hebben mogen vieren.

Gisteren hebben we net als alle andere dochterondernemingen van Kaak het jubileum gevierd. Dit door middel van een heerlijke lunch, een mooi pakketje en ‘s avonds hebben wij met het team een barbecue gehouden. Daarbij hebben we uiteraard ook de leuke talkshow gekeken, interessante sprekers kwamen aan het woord en ook werd de winnaar van het Kaak Twister spel bekend gemaakt.

Naast het 175 jarig bestaan is er nog iets gaande bij Kaak. Alle bedrijven in de Kaak Groep zullen vanaf 24 juni namelijk Kaak gaan heten (m.u.v. K3D en JAWS), voorheen hadden alle verschillende locaties namelijk nog andere namen. Dit om onder het motto van ‘One Kaak’ meer eenheid te creëren tussen de verschillende ondernemingen en één totaaloplossing te bieden aan de klanten. Daarnaast heeft Kaak een geheel nieuwe huisstijl gelanceerd met een nieuw logo en overkoepelende website voor alle ondernemingen.

Kaak, van harte gefeliciteerd en we kijken ernaar uit om met z’n allen in het najaar – mits de regels het toestaan – het jubileum nogmaals met een feest te vieren!

Kaak 175 jarig bestaan

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen