Kerstpakketten drive-through

Kerstpakketten drive-through

Jaarlijks vindt op de donderdagavond voor de ‘kerstvakantie’ onze kerstborrel plaats. Die organiseren we om onze uitzendkrachten te bedanken voor hun inzet en harde werk dat jaar. Naast de lekkere hapjes en drankjes geven we dan iedereen een kerstpakket mee.

Helaas mocht dit met de huidige regels niet doorgaan en moesten we een andere manier verzinnen om de pakketten bij onze medewerkers te krijgen. Met het motto ‘beter goed gejat dan slecht bedacht’ in ons achterhoofd besloten we een kerstpakketten drive-through te organiseren op 4 verschillende momenten verspreid over 2 dagen. De kerstboom ging naar buiten, alle pakketten werden netjes opgestapeld en natuurlijk moest daar een lekker stukje kerstbrood bij.

Inmiddels zijn bijna alle pakketten opgehaald en kunnen we concluderen dat het een zeer geslaagde kerstpakketten drive-through was. Toch hopen we uiteraard dat we volgend jaar weer een gezellige borrel mogen organiseren. Even bijkletsen met onze medewerkers is namelijk iets wat we graag doen!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen