Meet the Team: Bregke onze Recruitment Marketeer!

Meet the Team: Bregke onze Recruitment Marketeer!

Het team van JAWS bestaat uit maar liefst 15 enthousiaste collega’s! Iedere dag zet het JAWS team zich in om werkzoekenden en opdrachtgevers in de techniek gelukkig te maken. En dit lukt dankzij onze medewerkers. Wij geven graag een kijkje achter de schermen en stellen je met trots voor aan onze collega’s. 

Dit keer is onze collega Bregke aan de beurt! Bregke is inmiddels al bijna 4 jaar bij ons in dienst en houdt zich sindsdien bezig met alle marketingactiviteiten van JAWS: van het bijhouden van de website en social media kanalen, tot aan het ontwerpen van advertenties en uiteraard recruitment marketing. Het liefst is ze creatief bezig met het schrijven van teksten, maken van platen voor social media of het in elkaar zetten van video’s. Maar ook het meten van resultaten wordt steeds belangrijker, zodat we daar weer op kunnen inspelen. Ten slotte zit Bregke samen met Sanne in de ‘feestcommissie’ en organiseren zij samen alle leuke dingen: zoals de teambuildingsdag, bedrijfsuitjes en de kerstborrel.

In haar vrije tijd gaat Bregke maar al te graag op vakantie en daar schrijft ze met haar reisblog leuke verhalen over. Als ze niet aan het bloggen of reizen is, trekt ze graag de hardloopschoenen aan voor een rondje door het buitengebied van Winterswijk. 🏃‍♀️

Meer weten over Bregke’s functie als Recruitment Marketeer bij JAWS? Bekijk dan de video hieronder! 👇

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen