Nieuwe collega en inhouse vestiging Nieuwkuijk!

Nieuwe collega en inhouse vestiging Nieuwkuijk!

Wederom mogen wij een nieuwe collega voorstellen: Guillaume Leenderts is begonnen in Nieuwkuijk. Dat maakt dit ook een mooi moment om onze nieuwe ‘vestiging’ te introduceren, sinds 1 maart zijn we namelijk inhouse gevestigd bij Royal Kaak Dough Technology in Nieuwkuijk.

Over Guillaume

Na jarenlang met veel plezier in de uitzend- en detacheringsbranche te hebben gewerkt in de regio Brabant in verschillende rollen op bureauniveau, heb ik 2 jaar geleden bewust de stap gemaakt naar een meer Corporate rol binnen de arbeidsbemiddeling. In 2023 ben ik zodoende voor een grote speler binnen de modulaire en flexibele woningbouw als Corporate Recruiter aan de slag gegaan en heb daar veel bouwgerelateerde rollen succesvol mogen vervullen.

Begin 2024 kwam ik in contact met JAWS, waarbij zij aangaven voor de KDT-vestiging in Nieuwkuijk een ervaren Recruiter te zoeken die de veelal technische rollen aldaar zou gaan oppakken. De leuke gesprekken met JAWS, het enthousiasme vanuit Kaak en de uitgesproken ambitie van alle partijen sprak mij dusdanig aan, dat ik sinds 1 maart 2024 werkzaam ben als Corporate Recruiter bij Kaak Dough Technology in Nieuwkuijk.

Na het afronden van mijn HBO-opleiding HRM ben ik in 2004 de uitzend- en detacheringsbranche ingerold: een bewuste keuze omdat het werkveld mij altijd al aansprak. Het bleek een super match en de dynamische en commerciële wereld van arbeidsbemiddeling bleek op mijn lijf geschreven. De verschillende mensen die je spreekt vanuit diverse disciplines, het schakelen op alle niveaus binnen een organisatie en een directe bijdrage kunnen en mogen leveren aan iemands loopbaan, maakt het vak uitdagend en mooi. Vanuit deze hoedanigheid ga ik voor JAWS bij Kaak mijn rol ook vervullen. Gedreven, resultaatgericht met als doel de beste duurzame match voor de organisatie en kandidaat maken.

Ik ben geboren in Goirle en woonachtig in Oisterwijk samen met mijn vriendin Nicole en dochter Benthe. Ik omschrijf mezelf als een echte Bourgondiër. Lekker uit eten gaan en af en toe een biertje drinken met vrienden, word ik blij van. Daarnaast hebben wij een passie voor Griekenland. Er gaat geen jaar voorbij of we bezoeken sowieso een van de mooie Griekse eilanden.

Mijn werkdagen bij KDT voor JAWS zijn dinsdag, woensdag en vrijdag. Op deze dagen ben ik ook fysiek aanwezig op de KDT-locatie in Nieuwkuijk.

Guillaume Leenderts bij JAWS
Jürgen van Aalst (links) en Guillaume Leenderts (rechts)

Inhouse bij Royal Kaak Dough Technology in Nieuwkuijk

We werken natuurlijk al een langere periode samen met Royal Kaak Dough Technology in Nieuwkuijk. Allereerst met een fysieke vestiging en later ging collega Leon Broekhof (nu vestigingsmanager van JAWS Deventer) wekelijks op en neer om daar te recruiten. Sinds vorig jaar februari is onze collega Rein te Winkel actief geweest als (Remote) Recruiter. Gedurende die periode heeft hij samen met de HR afdeling daar mooie stappen mogen maken op het gebied van Recruitment. Vanuit Rein ontstond de behoefte om zich meer te richten op andere projecten (zoals JAWS International Recruitment), dus gingen we terug naar de tekentafel.

Nu hebben we sinds 1 maart met inhouse recruiter Guillaume de volgende stap gezet om KDT beter te ondersteunen bij het werven van personeel. Guillaume is op dinsdag, woensdag en vrijdag fysiek aanwezig op de locatie in Nieuwkuijk. We willen hem veel succes wensen met deze mooie uitdaging!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen