Nieuwe collega: Femke Rutgers sluit zich aan bij team JAWS!

Nieuwe collega: Femke Rutgers sluit zich aan bij team JAWS!

Sinds begin deze week hebben wij er een nieuwe collega bij in Terborg: Femke Rutgers sluit zich namelijk als Accountmanager bij ons gezellige team aan!

Femke is 24 jaar jong, maar komt zeker niet zonder werkervaring. Tijdens en na haar opleiding Management & Toerisme heeft ze verschillende functies vervult, waaronder een half jaar als Front Office Assistant in Mallorca (daardoor spreekt ze zelfs een aardig woordje español!). Na haar studie is Femke anderhalf jaar als Intercedent bij een arbeidsbureau in de Achterhoek aan de slag gegaan, waardoor ze al veel kennis heeft van de recruitmentwereld.

In het weekend vind je Femke vooral bij vrienden en familie, daar brengt ze het liefst zo veel mogelijk tijd mee door. Of het nou shoppen, terrasjes pakken, een dagje weg of juist een festival is, gezelligheid gaat ze zeker niet uit de weg. En als het even kan pakt ze het vliegtuig naar een exotische bestemming – het liefst een plek waar niet al te veel toeristen zijn – reizen is namelijk een van haar grootste hobby’s. Zo zat ze vorige week bijvoorbeeld nog in Gambia en staan er ongetwijfeld al weer reisjes op de planning.

Als Accountmanager vormt Femke een team met Yorun en Mathieu, samen richten zij zich met name op het bemiddelen van mbo 4, hbo en wo kandidaten in de regio’s Achterhoek en Liemers. Via deze weg willen we Femke nogmaals heel veel succes wensen, al hebben we in de afgelopen dagen wel gemerkt dat dat helemaal goed gaat komen!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen