Nieuwe collega: Mascha Tabois!

Nieuwe collega: Mascha Tabois

Sinds begin juli hebben wij er een nieuwe collega bij in Terborg: Mascha is namelijk onze backoffice komen versterken!

Mascha is 28 jaar en geboren en getogen in Winterswijk. Ze woont nu samen met haar vriend en eerste kindje in Hengelo (Gelderland). Mascha zit op volleybal, is heel fanatiek met spelletjes en voor sushi mag je haar ’s nachts wakker maken. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met vriendinnen en haar gezin.

In de functie van Medewerker Backoffice & HR Support is Mascha verantwoordelijk voor alle backoffice en organisatorische taken binnen JAWS. Dit zijn taken zoals het opstellen en bespreken van arbeidsovereenkomsten, de urenregistratie, facturatie en het verwerken van personeelsgegevens. Daarnaast adviseert ze onze uitzendkrachten, relaties en interne collega’s bij verschillende uiteenlopende vragen op het gebied van wet- en regelgeving en CAO.

Na de opleiding Toegepaste Psychologie aan het Saxion in Deventer kreeg Mascha de kans om bij een landelijk uitzendbureau in dienst te treden als Intercedent. Daar heeft ze bij meerdere grote productie- en logistieke bedrijven in de Achterhoek en Liemers inhouse gezeten. Mascha heeft in die functie veel geleerd over de uitzendbranche. Haar persoonlijkheid, kennis en ervaring maken haar perfect voor deze functie en we zijn dan ook heel blij met de komst van Mascha!

Mascha Tabois bij JAWS

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen