Nieuwe vestiging! πŸ₯³ Raad jij waar het is?! (+winactie 🎁)

Nieuwe vestiging! πŸ₯³ Raad jij waar het is?! (+winactie 🎁)

Zoals beloofd ons nieuwtje: JAWS gaat uitbreiden! Begin 2023 openen we de deuren van onze nieuwe vestiging. En om dat te vieren houden we een leuke win-actie. Het enige wat jij hoeft te doen is raden waar onze nieuwe vestiging gaat komen!

Winactie op LinkedIn en Facebook!

Onder alle juiste antwoorden verloten we JBL oordopjes (draadloos Γ©n noise cancelling) t.w.v. €119,99 Γ©n drie verrassingspakketjes met wat lekkers uit de stad waar wij ons gaan vestigen.

Doe je mee? Kies dan op LinkedIn en Facebook de emoji die bij de juiste vestiging hoort. Wanneer je ook een reactie achterlaat zorgt dat voor een extra kans. Deelnemen kan t/m maandag 5 december 12:00, om 16:00 maken we de locatie van onze vestiging Γ©n de winnaars bekend.

Voorwaarden winactie:

  • Het prijzenpakket bestaat uit 1 x JBL Live Pro 2 TWS oordopjes (t.w.v. €119,99) en 3 x een geschenk box met lekkernijen uit de stad waar wij ons gaan vestigen.
  • Deelnemen kan t/m maandag 5 december 12:00.
  • Deelnemen kan zowel op Facebook als op LinkedIn.
  • Je maakt kans door de emoji te kiezen die bij de juiste vestiging hoort, een reactie zorgt voor een extra kans. Indien je zowel op Facebook als LinkedIn mee doet telt dit ook als extra kans.
  • Op maandag 5 december maken we om 16:00 de locatie van onze vestiging en de winnaars bekend.
Nieuwe vestiging JAWS

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen