Oriëntatiedag bij AT Techniekopleidingen & Royal Kaak!

Oriëntatiedag bij AT Techniekopleidingen & Royal Kaak!

Bij JAWS is het vaste prik dat onze nieuwe medewerkers ook zelf kennismaken met de techniek. Daarom plannen we altijd een oriëntatie dag in bij AT Techniekopleidingen en een rondleiding bij ons moederbedrijf Royal Kaak in Terborg. Gisterochtend vertrokken Femke, Lyan, Jordy en Lars naar de school om van alles te leren over verspaning, metaalbewerking en mechatronica.

De dag begon met een informatief uurtje in een klaslokaal, waarbij ze uitleg kregen over de verschillende opleidingen, bijbehorende beroepen en alle soorten metaalbewerking. Het blijft verwonderlijk hoeveel methodes er zijn! Daarna mocht de groep naar de praktijkruimtes, waar ze zowel de oude als nieuwe machines langsliepen en metaalbewerking van dichtbij konden aanschouwen. Uiteraard moesten ze zelf ook de handen uit de mouwen steken en hebben ze het tig en mig/mag lassen uitgeprobeerd. Door een klein kacheltje in elkaar te zetten werden de uitgeprobeerde laskwaliteiten op de proef gesteld. Gelukkig is dat bij iedereen helemaal goed gekomen.

Na de oriëntatieochtend bij de AT school zijn onze collega’s richting Royal Kaak gegaan voor een lekkere lunch in het bedrijfsrestaurant. Jürgen sloot zich bij de groep aan om hen een rondleiding door het pand gegeven. Ze hebben alle afdelingen bekeken: van HR en Finance tot aan de engineering en werkvloer. Ook erg leuk om bij zo’n groot technisch bedrijf een kijkje achter de schermen te krijgen. Een korte rondleiding bij K3D kon natuurlijk niet ontbreken, waar ze de metaalprinters hebben bewonderd.

Kortom: een leuke en leerzame dag! We willen AT Techniekopleidingen en Royal Kaak bedanken voor de gastvrijheid!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen