Sanne wordt onze Manager Backoffice & HR!

Sanne wordt onze Manager Backoffice & HR!

Al voordat wij in 2015 onze deuren openden in Terborg was Sanne al betrokken bij JAWS. Vanuit haar vorige functie als HR Medewerker bij Royal Kaak werkte zij namelijk nauw samen met Jürgen om alle voorbereidingen te treffen voor de oprichting en opening van JAWS.

Met haar bachelordiploma op zak begon ze aan haar carrière als  HR Medewerkster, maar al snel kwamen daar veel verantwoordelijkheden bij. We zijn nu inmiddels ruim 7 jaar verder en Sanne is niet meer weg te denken uit ons team. Ze is een medewerker van het eerste uur en het is dan ook niet gek dat iedereen altijd met vragen bij haar komt. Sanne weet namelijk (bijna) alles ;).

Naast dat ze voor ons een grote vraagbaak is, regelt ze ontzettend veel binnen JAWS. Zo is ze constant betrokken bij het up-to-date houden van de systemen waarmee wij werken, duikt ze in complexe HR-vraagstukken en organiseert ze onze bedrijfsuitjes.

Per 1 maart is Sanne als Manager Backoffice & HR verantwoordelijk voor alles omtrent HR, Finance en IT. Daarnaast zal ze binnen deze functie onderdeel uitmaken van het MT van JAWS.

Wij zijn blij en trots dat Sanne deze stap heeft gemaakt en willen haar van harte feliciteren!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen