Teambuildingsdag 2021

Teambuildingsdag 2021

Het stond al een tijdje in blokletters in onze agenda’s genoteerd, maar op woensdag 8 september was het dan eindelijk tijd voor onze teambuildingsdag. Om 8 uur ‘s ochtends verzamelden we vanuit verschillende plekken om naar de locatie te gaan.

Uiteraard heeft de organisatie alles goed geheim weten te houden en was het dan ook zeker een mooie verrassing toen we op de prachtige locatie De IJsselstroom in Zutphen aankwamen. Deze oude wasserij is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot vergaderlocatie en bevindt zich midden tussen de weilanden vlakbij de IJssel.

Na een kop koffie begonnen we met een inspirerende kennissessie van Alwin Zandvoort over de Candidate- en Employee Journey. Tussendoor werden we verblijdt met een lekker gebakje en was het daarna tijd om zelf aan de slag te gaan. We werden opgedeeld in groepen van drie en zijn met de informatie van de kennissessie in ons achterhoofd gaan brainstormen om ideeën te verzinnen: een leuke sessie die veel heeft opgeleverd.

Ondertussen werd de lunch al opgediend en konden we ons met lekkere broodjes en een soepje weer even opladen voor de middag, deze stond namelijk ook volgepland met activiteiten.

We kregen na de lunch nog kort de tijd om onze outfits om te ruilen voor sportieve outfits en stevige schoenen en toen was het alweer tijd voor activiteit 2: boogschieten! Even inschieten en daarna streden we om de bedrijfskampioen te bepalen. Uiteindelijk had Ria de hoogste score en is zij dus bedrijfskampioen van 2021 geworden!

In de verte zagen we al dat activiteit 3 werd klaargezet in het weiland achter ons, we gingen namelijk schapendrijven! Daar kregen we uitleg over de sport schapendrijven en de oorsprong daarvan. Ook had onze begeleider meerdere honden mee en demonstreerde hoe het schapendrijven precies in z’n werk gaat. Maar zo makkelijk kwamen we er natuurlijk niet vanaf, we moesten het daarna zelf doen! Eerst in teamverband, vervolgens nog in verschillende groepen als wedstrijd tegen elkaar. Dit leverde veel lachwekkende en leerzame momenten op.

Als afsluiter liepen we de IJssel over om uit eten te gaan bij het IJsselpaviljoen. Daar konden we fijn napraten onder het genot van een drankje en allerlei hapjes.

Zoals je wel kunt lezen was dit een zeer geslaagde dag, bekijk hieronder de foto’s van de dag. 

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen