Teambuildingsdag 2022

Teambuildingsdag 2022

De organisatie heeft dit jaar weer haar uiterste best gedaan om een fantastische dag te organiseren voor het team. Het was dan niet zo gemakkelijk om een datum te vinden met zo’n drukke agenda… maar het is gelukt! Afgelopen donderdag stond de teambuildingsdag op de agenda en we kunnen zeggen dat het weer een geslaagde dag was. Ben je benieuwd hoe onze teambuildingsdag er dit jaar uitzag? Lees dan snel verder. 

Ook dit jaar hebben Sanne en Bregke weer alles goed geheim weten te houden voor het team. Nieuwsgierig is iets wat het team wel is! Regelmatig werd de organisatie benaderd met de vraag: wat gaan we doen? Om de spanning erin te houden kreeg het team de dag ervoor een gifje met een tip. 

Donderdagochtend om 08.30 ging onze teambuildingsdag van start op het kantoor in Terborg, vanuit hier vertrokken we naar onze bestemming: Markant Outdoorcentrum te Braamt. Een prachtige locatie van maar liefst 12 hectare in de achterhoek, gelegen tussen het bos- en natuurgebied. En wat deze locatie zo bijzonder maakt is de organische architectuur en het duurzame gebruik van materialen. 

We werden goed ontvangen met een heerlijke muffin en kopje koffie/thee 🎂. Goed opgeladen werd de teambuildingsdag afgetrapt met het ochtendprogramma, verzorgd door onze marketeer Bregke en stagiaire Brechtje. Deze begon met een inspirerende presentatie over het nieuwe project en een korte terugblik naar de resultaten van de vorige projecten. Daarna was het tijd om aan de slag te gaan in groepjes! Na hard werken was het dan ook weer tijd voor een korte pauze en daar kan natuurlijk niks lekkers ontbreken. Er stonden maar liefst drie grote schalen met gebakjes klaar voor het team en daar was iedereen heel blij mee 🍰. Vervolgens ging ieder groepje weer verder met het uitwerken van alle ideeën om vervolgens het ochtendprogramma af te sluiten met een pitch. 

Tijdens de overstap naar het middagprogramma stond er een uitgebreid lunchbuffet met een soepje, diverse broodjes, beleg, salades en warme hapjes. Hierna kregen we kort de tijd om onze outfits te verwisselen en toen stond onze spelbegeleider ons op te wachten. 

Het middagprogramma bestond uit de Achterhoekse Highland games! Een game waarin het team werd opgesplitst in twee teams en het tegen elkaar opnamen in acht spellen om uiteindelijk te winnen. Over de eigenschappen: sportief, fanatiek en flexibel beschikken de meeste collega’s wel! Het was een spannende strijd… maar het team de hooivorken hebben gewonnen met maar liefst 6-2. Gefeliciteerd hooivorken! 👏

Na de overwinning van de hooivorken was het tijd om de individuele strijd aan te gaan voor de medewerker van het jaar. In deze strijd namen alle collega’s het tegen elkaar op door de instructies van de spelbegeleider op te volgen. Iets wat je in deze strijd moest hebben was evenwicht en sterke beenspieren ;). Na een spannende strijd was het zover… onze stagiaire Brechtje mag de naam medewerker van het jaar op haar nemen, gefeliciteerd Brechtje! 🎉

Als afsluiter van deze mooie dag ging de barbecue aan, waar onze masterchefs Jurgen en Patrick hun best hebben gedaan om iedereen te voorzien van een heerlijk stukje vlees 🍴. Onder genot van het heerlijke eten en een drankje kon iedereen gezellig bijpraten over deze fantastische dag.  

Misschien heb je het al door, maar het was weer een zeer geslaagde dag! Hieronder kun je de foto’s van de dag bekijken 😉 . 

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen