Teambuildingsdag 2023!

Teambuildingsdag 2023!

Na lang wachten brak eindelijk de dag aan: donderdag 8 juni stond onze jaarlijkse teambuildingsdag weer op de planning. Ook dit jaar heeft de organisatie alle zeilen bijgezet om een geweldige dag te organiseren voor het team. De organisatie – welke bestaat uit Bregke en Sanne – had dit jaar weer iets leuks voor het team in petto. Het team wist nog nergens iets vanaf, behalve de dresscode en een beknopte planning. Daarom was het een complete verrassing tot de dag zelf. Nieuwsgierig naar onze teambuildingsdag? Lees dan verder.

Donderdagochtend om half 9 ging onze teambuildingsdag van start op het kantoor in Enschede. Hier werden we goed ontvangen met lekkere taart en een kopje koffie/thee. Na een opbeurende kop koffie begonnen we met een kennissessie van René Nijkamp over Accountmanagement. Hier hebben we waardevolle inzichten opgedaan over hoe we het maximale uit onze klanten kunnen halen en hoe we onze samenwerking kunnen verbeteren. Het was een interessante sessie die ons goed aan het nadenken heeft gezet.

Terwijl de spreker nog aan het woord was, werd de lunch al gebracht. We genoten van heerlijke belegde broodjes, die ons nog meer energie gaven voor de middagactiviteit. Tot op dat moment wisten we nog steeds niet wat ons te wachten stond.

Voordat we daarachter zouden komen, moesten we eerst de bedrijfskampioen bepalen. Dit werd gedaan door middel van een dartwedstrijd. Iedereen kreeg een willekeurig nummer toegewezen en moest proberen dit nummer met drie pijlen uit te gooien. Uiteindelijk gooide Bregke haar nummer in slechts twee pijlen uit en werd zij gekroond tot bedrijfskampioen van 2023!

Na afloop van de dartwedstrijd kregen we even de tijd om ons om te kleden in comfortabelere outfits en stevige schoenen. Vanuit Enschede begaven we ons naar onze bestemming: Actief Twente in Beuningen. Bij aankomst werd het team verdeeld in twee groepen: mannen tegen vrouwen. In een prachtige bosrijke omgeving gingen wij de strijd met elkaar aan op een avontuurlijke puzzeltocht met E-Choppers. Deze drie uur durende puzzeltocht bestond uit het zoeken naar polaroidfoto’s van verschillende locaties die we onderweg op onze voertuigen moesten vinden. Op elke polaroidfoto stond een vraag die we konden oplossen door de bijbehorende locatie te vinden. Het was dus van groot belang dat we onderweg goed opletten, want je wist nooit wanneer je een plek zou tegenkomen die overeenkwam met de foto. Door de aangegeven route te volgen, konden we volop genieten van een prachtige tocht en de rustige omgeving om ons heen.

Als afsluiting van deze prachtige dag hebben we een barbecue gehouden op die locatie. Onder het genot van verfrissende drankjes, smakelijk eten en de stralende zon hebben we gezellig bijgepraat en de dag succesvol afgerond. Aan het einde van deze succesvolle dag werd ook nog de winnaar van Scorito (voetbalspel) bekendgemaakt. De mannen van team JAWS waren erbij betrokken en streden onderling om de meeste punten. Fabian heeft na afloop van de competitie de eerste plaats behaald en als beloning ontving hij een gloednieuw (mystery) voetbalshirt.

Het was absoluut een succesvolle teambuildingsdag. Gelukkig hebben we de foto’s nog om die dag opnieuw te beleven!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen