Teambuildingsdag 2024!

Teambuildingsdag 2024!

Donderdag 13 juni was het eindelijk zo ver: onze jaarlijkse teambuildingsdag stond weer op de planning! De organisatie – bestaande uit Sanne en Bregke – had voor deze dag weer iets leuks voor het team bedacht. Het team wist nog nergens iets vanaf, behalve de locatie, de dresscode en een beknopte planning. Dankzij de hints probeerde het team nieuwsgierig te raden wat het zou kunnen zijn, maar toch lieten zij zich verrassen door de organisatie, met vertrouwen in wederom een geweldige dag. Benieuwd naar onze teambuildingsdag? Lees dan verder.

Om half 9 begon onze teambuildingsdag op het kantoor in Deventer. We werden ontvangen met een warm welkom, een kop koffie/thee en een lekker stuk taart. Na de koffie en taart was het tijd om AI te leren kennen in het recruitment vak. Bryan Peereboom had een kennissessie voorbereid waarin hij alles vertelde over de ontwikkelingen binnen AI en de bijbehorende mogelijkheden voor ons vakgebied. Hij sprak vol passie over deze manier van werken en hoe handig het zou kunnen zijn om AI in te zetten, zodat je meer tijd overhoudt voor andere onderdelen. Het team zat aandachtig te luisteren en er werden veel kritische vragen gesteld. We hebben veel geleerd over deze nieuwe manier van werken en het heeft ons zeker aan het denken gezet.

Na de kennissessie konden we heerlijk genieten van de belegde broodjes van Broodbode die langs werden gebracht. De lunch was een mooie afsluiting van deze leerzame ochtend.

Voor de tweede activiteit stapten we de auto weer in op weg naar de binnenstad van het mooie Deventer. Bij de Waag op het grote plein wachtten we op onze tweede activiteit. Het team wisselde nieuwsgierige blikken met elkaar, niet wetend wat er zou gebeuren. Ineens kwam daar uit het niets stagiaire Harriëtte aan. Ze nam ons mee op een bijzondere rondleiding door Deventer heen. Ze leidde ons vol passie en gezelligheid door deze mooie stad en haar monumentale panden rond.

Na afloop van de rondleiding was het tijd voor een versnapering en een pubquiz. Er werden teams gemaakt en de strijd kon beginnen. Iedereen deed erg fanatiek mee, want het winnende team mocht leuke prijzen uitzoeken. Uiteindelijk ging team U2 er met de felbegeerde prijzen vandoor. Gefeliciteerd Mathieu, Robin, Sanne, Mascha en Fabian, jullie hebben gestreden voor de winst en de prijs eerlijk verdiend!

Als afsluiting van deze mooie dag zijn we tapas gaan eten bij ‘t zusje in Deventer. Het team kon heerlijk genieten van (veel) kleine hapjes en verfrissende drankjes. Er was ook een bijna jarige in ons midden en dat konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Aan het einde van de avond werd er nog hard ‘lang zal ze leven’ gezongen en kwam de ijsfontein op tafel.

Het was een gezellige en geslaagde teambuildingsdag. Gelukkig zijn er veel foto’s gemaakt, zodat we deze dag niet zomaar vergeten!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen