Techniekdag Achterhoek 2023: een groot succes!

Techniekdag Achterhoek 2023: een groot succes!

Afgelopen zaterdag stonden we met 5 collega’s op de Techniekdag Achterhoek. Dit keer waren we te gast bij Ottevanger Milling Engineers in Aalten, waar in totaal meer dan 80 bedrijven bij elkaar kwamen om kinderen kennis te laten maken met de techniek. En ook dit jaar was het weer een groot succes: met maar liefst 5.000 bezoekers is het evenement nóg beter bezocht dan vorig jaar.

Voor de kinderen was er meer dan genoeg te doen: lassen, digitale games, muren metselen, timmeren, vrachtwagens bekijken, werkstukken in elkaar zetten en nog veel meer. Dat de bedrijven zich goed hadden voorbereid was wel duidelijk! Ook vanuit JAWS hebben we ons best gedaan om een leuke activiteit aan te bieden, namelijk het in elkaar zetten van onze metalen puzzel-haai.

Al voor de opening om 10:00 uur stond er een lange rij voor de deur en ongeveer een halfuur later (wij stonden aan het einde van de looproute) werd het ook bij onze stand flink druk. Vanaf het begin tot het einde waren alle stoelen continu bezet en hebben we ongeveer 300 kinderen geholpen met het in elkaar zetten de van de JAWS-haaien. De tijd is werkelijk voorbij gevlogen en we kijken terug op een topdag.

We willen de organisatie van de Techniekdag en Ottevanger bedanken voor de moeite en gastvrijheid. Volgend jaar zijn we graag weer van de partij!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen