Toertocht Zaken tussen de Spaken

Toertocht Zaken tussen de Spaken 🚴🏼‍♀️🚴🏼

Wij genieten nog even na van het ‘Zaken tussen de Spaken’-event van afgelopen vrijdag, want wat was het een geslaagde middag! Onze collega’s Simon, Patrick & Mathieu vertrokken vrijdagmiddag richting Royal Kaak om daar een prachtige tocht te maken. Als sponsor van de Ronde van de Achterhoek mochten wij vanuit JAWS hieraan meedoen, waar de wielrenners in ons team natuurlijk erg blij mee waren.

Rond 13:00 verzamelden we ons bij Royal Kaak in Terborg, daar werden we ontvangen met koffie en wat lekkers. Na presentaties over Royal Kaak en JAWS door Jan Kaak en Jürgen van Aalst konden we ons klaarmaken voor de tocht. Met een groep van ruim dertig personen vertrokken we via een prachtige ‘omweg’ richting Pedaleur Bikes in Doetinchem voor een korte rondleiding. Daar werden de nodige koolhydraten weer aangevuld en reden we door richting Zeddam om daar de nodige hoogtemeters mee te pakken en te genieten van het prachtige landschap.

Aan het einde van de tocht stond 67 kilometer op de teller en werden we weer gastvrij ontvangen in het bedrijfsrestaurant van Royal Kaak. Daar konden we met heerlijke pasta’s en toetjes onze energievoorraden weer aanvullen.

Een topdag dus. Organisatie, bedankt! 🙏🏻

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen