Update van Leon: De eerste maand in Deventer!

Update van Leon: De eerste maand in Deventer!

Hey Leon, hoe is de eerste maand bij JAWS in Deventer gegaan?

Nou, toevallig wilde ik net deze post online plaatsen:

Na maanden van voorbereidingen en gesprekken ben ik op 1 maart officieel begonnen als Vestigingsmanager op de nieuwste JAWS | Technisch Intermediair-vestiging in Deventer. 5 jaar geleden begon ik als Accountmanager in Terborg en dankzij de fijne collega’s, het vertrouwen en de vrijheid die ik heb gekregen heb ik toch best een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Een leuke bijkomstigheid van het iedere dag naar je werk gaan met een glimlach!

Van de vertrouwde Achterhoek naar de Stedendriehoek. Een nieuw werkgebied, maar zeker geen onbekend terrein. Erg leuk om weer een aantal vertrouwde plekken tegen te komen. Zo ben ik geboren en getogen in Brummen, liggen de roots van mijn ouders in Gietelo en Bussloo, reden we regelmatig naar Twello en Wilp om mijn grootouders te bezoeken én gingen we schaatsen en zwemmen in de Scheg. Mooi om weer rond te rijden in deze omgeving!

De eerste maand hebben we al veel bedrijven mogen bezoeken, kandidaten kunnen spreken en hebben we de eerste successen geboekt! Samen met Jordy kijk ik er naar uit om de regio verder te ontdekken. Het is duidelijk dat er heel veel mooie, (technische) bedrijven te vinden zijn en dat dit perfect aansluit bij ons focusgebied. Als totaalleverancier van personeel (en partner) in de techniek kunnen we onze klanten op veel verschillende gebieden ondersteunen en ontzorgen. Van werkvloer tot kantoor, van productie tot management. Wij kunnen niet álle problemen oplossen, maar we doen wel ons uiterste best om samen zover mogelijk te komen.

Naast hard werken vind ik het net zo belangrijk om een fijne en leuke werkomgeving te hebben. Zo gooien we graag een balletje in onze mini-basket en proberen we de triple 20 en de dubbels te vinden op ons dartbord.

Wil je weten wat JAWS Deventer voor jou kan betekenen? Een nieuwe baan of een nieuwe medewerker? Advies op het gebied van personeel? Wij zijn er om te helpen!

Bekijk onze vacatures in de regio Stedendriehoek en Zwolle (bij ons mooie zusterbedrijf Kaak Silos & Dosing) hier:

Een keer kennismaken om te sparren over personeel en vacatures? Laat het mij gerust weten! Dan stappen we graag de auto in om op de koffie te komen. Misschien kom ik onderweg dan weer wat andere nostalgische plekken tegen!

Ik ben te bereiken via 06-30160156 of lbroekhof@jaw-s.nl.

Doei!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen