Volg JAWS International op LinkedIn!

Volg JAWS International op LinkedIn!

Hi (toekomstige) JAWS International- volgers, Rein & Jan-Willem hier! 🙋‍♂️👏 Inmiddels werd het wel tijd voor onze eerste post dachten we zo. Daarvoor bleek op de foto gaan helaas onvermijdelijk, althans dat is wat onze marketeer ons heeft wijsgemaakt. 😉

Via onze LinkedIn pagina gaan we jullie op de hoogte houden van alles waar wij ons mee bezig houden. Bij international recruitment komt namelijk veel kijken en dat laten we maar al te graag aan jullie zien. Maar niet voordat we ons team hebben voorgesteld natuurlijk, dus bij deze: wij zijn Rein & Jan-Willem!

Rein is de oprichter van JAWS International: naar aanleiding van zijn afstudeerscriptie werd JAWS International in 2017 gelanceerd. Daarop volgden verschillende plaatsingen, waarvan de meesten nog steeds in Nederland wonen en werken! Van 2019 tot 2021 is Rein er even tussenuit geweest voor zijn studie in Jönköping, maar zijn passie voor international recruitment bracht hem gewoon weer terug bij JAWS. Hij werkt deels vanuit Nederland en deels vanuit zijn huidige woonplaats Boedapest (maar reist ook graag naar andere plekken), vanaf daar richt hij zich met name op het bemiddelen van theoretisch-geschoolde technici.

In november 2022 kwam onze oud-collega Jan-Willem terug om JAWS International te versterken en dat liep direct als een trein. We zijn nu nog geen half jaar verder en hij heeft al 6 kandidaten (uit Italië, Portugal, Roemenië, Polen en Kroatië) geholpen met het vinden van een baan in Nederland. Ondertussen verzorgt hij de huisvesting, onderhoudt hij contact met opdrachtgevers en geeft hij zelfs taallessen! Jan-Willem richt zich op het bemiddelen van praktisch-geschoolde technici, zoals lassers, (CNC) operators en (auto)monteurs.

Wat wij het mooist vinden? Zien dat de kandidaten zich duurzaam in Nederland vestigen (de taal machtig worden, een huis kopen, kinderen hier naar school sturen of bijvoorbeeld doorgroeien naar een hogere functie bij hun bedrijf). Benieuwd naar alle mooie verhalen? Volg ons dan op onze LinkedIn pagina!

Volg JAWS International op LinkedIn!

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen