Voorstelronde: Ali, Brechtje en Lotte

Voorstelronde: Ali, Brechtje en Lotte

Sinds begin februari is ons team versterkt met maar liefst drie stagiaires! De afgelopen periode hebben wij vanwege de maatregelen helaas een lange tijd geen stagiaires kunnen verwelkomen. Wat wij natuurlijk erg jammer vonden. Maar gelukkig mogen wij nu deze toppers verwelkomen in ons team en daar zijn wij heel blij mee!

Wij willen jullie graag voorstellen aan Ali, Brechtje & Lotte.

Ali Kaplan

De komende vijf maanden gaat Ali meedraaien met onze collega’s op de vestiging Enschede. Momenteel zit Ali in zijn derde leerjaar van zijn studie Human en Resource Management aan het Saxion. Tijdens zijn meewerkstage gaan onze accountmanagers Ali alles leren over het recruitment vak. Hij gaat zich onder andere bezighouden met vacatures schrijven, kandidaten benaderen, profielen uitwerken en intakes voeren.

Brechtje Wolters

Het team op onze vestiging Terborg wordt versterkt door Brechtje, zij zit in haar afstudeerjaar van de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het laatste half jaar van haar studie mogen wij onze kennis van het marketingvak delen met Brechtje. Tijdens de afstudeerstage gaat Brechtje onder andere aan de slag met een onderzoek naar de candidate experience, het opzetten van een nieuwsbrief, het schrijven van blogs en het uitbreiden van onze succesverhalen.

Lotte Krebber

De tweede aanwinst van team Terborg is Lotte, ook zij zit in haar laatste jaar van de studie Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede. Tijdens haar afstudeerstage gaat Lotte zich bezig houden met een onderzoek naar de mogelijkheden en kansen voor een nieuwe vestiging van JAWS. Daarnaast zal ze onze accountmanagers ondersteunen met verschillende werkzaamheden.

Nogmaals welkom toppers en succes de komende periode! 

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen