Welkom terug Rein!

Welkom terug Rein!

Na de zomerperiode zijn we allemaal blij verrast: onze collega Rein is terug bij JAWS! Hij gaat namelijk weer met JAWS International aan de slag, het label waarmee we ons focussen op het werven van internationaal talent.

Bijna zeven jaar geleden begon Rein bij ons als stagiair, waarna hij ruim een jaar in Helsinki en Sydney heeft doorgebracht voor zijn studie. Gelukkig kwam hij daarna weer bij ons terug en schreef hij zijn scriptie over de werving van internationale medewerkers. Aansluitend begon Rein als Accountmanager en niet veel later startte hij JAWS International op, het label waarmee we technisch talent uit het buitenland werven voor opdrachtgevers in de Achterhoek. In 2019 verhuisde Rein naar Jönköping om daar de masterstudie Strategic Entrepreneurship te volgen, welke hij twee jaar later heeft afgerond.

Met zijn diploma op zak en een hele ervaring rijker is Rein nu terug bij JAWS om de recruitment voor JAWS International op zich te nemen.

JAWS International

Met het label JAWS International focussen wij ons op het werven van internationaal talent. Hierbij begeleiden we kandidaten van begin tot eind: van het vinden van een baan tot aan de inburgering en huisvesting. Daarvoor hebben we zelf huisvesting ter beschikking in Doetinchem, Westervoort en Winterswijk.

Lees hier meer over JAWS International en bekijk ook onze Engelstalige website voor kandidaten.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen