Zafer bij Geas Energiewacht

Zafer bij Geas Energiewacht

Ontmoet Zafer! Zafer is 29 jaar oud, woont in Enschede en is zich samen met zijn vrouw aan het voorbereiden op de komst van hun eerste kindje.

Zafer werkt sinds februari via JAWS als uitzendkracht bij Geas Energiewacht in Enschede. Daar werkt hij als Technisch Administratief Medewerker op de logistieke afdeling. In die functie ondersteunt hij monteurs met het maken van afspraken, bestellen van producten en het oplossen van problemen.

Zoals Zafer tijdens ons gesprek zelf aangaf ging het sollicitatieproces heel snel. Hij solliciteerde op een van onze vacatures via Indeed en kwam diezelfde week nog op gesprek bij JAWS met onze accountmanager Jan-Willem. Destijds werkte hij nog voor een andere opdrachtgever, maar wist na het gesprek met Jan-Willem eigenlijk al wel dat hij daar niet lang meer zou werken. De week erna ging Zafer op gesprek bij Geas en gelukkig waren zij ook enthousiast. Het was nog even wachten op de inloggegevens en toen kon Zafer starten.

“Ik zag een vacature op Indeed en toen heb ik Jan-Willem een berichtje gestuurd en toen ging het heel snel.”

Gelukkig heeft Zafer het er ook enorm naar zijn zin en heeft hij al twee keer een verlenging van zijn tijdelijke contract gekregen. Met een brede grijns op zijn gezicht vertelt Zafer ons over zijn werkzaamheden, collega’s en de werksfeer. Altijd leuk om te zien dat we een goede match hebben gemaakt!

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe baan en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze accountmanagers in Terborg en Enschede helpen je graag! Neem een kijkje tussen onze vacatures of neem direct contact met ons op.

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen