Femke Rutgers

Femke Rutgers

Per 1 April 2023 ben ik gestart als Accountmanager bij JAWS in Terborg. Samen met Yorun en Mathieu vorm ik een team, wij richten ons met name op het bemiddelen van mbo 4, hbo en wo kandidaten in de regio’s Achterhoek en Liemers.

Ik ben in 2020 afgestudeerd van de opleiding Management Travel & Hospitality. Daarna heb ik verschillende functies vervuld binnen de toeristische branche, waaronder een half jaar als Front Office Assistant in Mallorca (daardoor spreekt ik zelfs een klein woordje Spaans). Na mijn studie ben anderhalf jaar als Intercedent bij een landelijke uitzendorganisatie in de Achterhoek aan de slag gegaan, waardoor ik al enige kennis heb van de recruitmentwereld. In de Achterhoek ben ik hoofdzakelijk actief geweest met het plaatsen van logistieke profielen waaronder productie, magazijn en klantenservicemedewerkers.

Hierna kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad bij JAWS technisch intermediair, welke ik met veel enthousiasme heb aangegrepen. Ik vind het belangrijk een goede bijdrage te kunnen leveren in de juiste bemiddeling tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Ik hoop met mijn opgedane kennis en achtergrond de juiste bijdragen te kunnen leveren binnen JAWS.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de techniek of zoekt u als opdrachtgever technische toppers? Neem gerust contact met ons op!

Femke Rutgers, Accountmanager bij JAWS Terborg

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen