Guillaume Leenderts

Guillaume Leenderts

Na jarenlang met veel plezier in de uitzend -en detacheringsbranche te hebben gewerkt in de regio Brabant in verschillende rollen op bureauniveau, heb ik 2 jaar geleden bewust de stap gemaakt naar een meer Corporate rol binnen de arbeidsbemiddeling.

Begin 2024 kwam ik in contact met JAWS, waarbij zij aangaven voor de KDT-vestiging in Nieuwkuijk een ervaren Recruiter te zoeken die de veelal technische rollen aldaar zou gaan oppakken. De leuke gesprekken met JAWS, het enthousiasme vanuit Kaak en de uitgesproken ambitie van alle partijen sprak mij dusdanig aan, dat ik sinds 1 maart 2024 werkzaam ben als Corporate Recruiter bij Kaak Dough Technology in Nieuwkuijk.

Na het afronden van mijn HBO-opleiding HRM ben ik in 2004 de uitzend -en detacheringsbranche ingerold; een bewuste keuze omdat het werkveld mij altijd al aansprak. Het bleek een super match en de dynamische en commerciële wereld van arbeidsbemiddeling bleek op mijn lijf geschreven. De verschillende mensen die je spreekt vanuit diverse disciplines, het schakelen op alle niveaus binnen een organisatie en een directe bijdrage kunnen en mogen leveren aan iemands loopbaan, maakt het vak uitdagend en mooi. Vanuit deze hoedanigheid ga ik voor JAWS bij Kaak mijn rol ook vervullen. Gedreven, resultaatgericht met als doel de beste duurzame match voor de organisatie en kandidaat maken.

Mijn werkdagen bij KDT voor JAWS zijn dinsdag, woensdag en vrijdag. Op deze dagen ben ik ook fysiek aanwezig op de KDT-locatie in Nieuwkuijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bij Kaak Dough Technology? Neem dan contact met me op!

Guillaume Leenderts

Ons team met specialisten staat klaar om u vakkundig te helpen

Maak kennis met JAWS en laat contact met je opnemen